Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Teljesen kijöttem a gyakorlatból?

Figyelt kérdés
Több éve nem volt párkapcsolatom. 1-2 randi volt, de a legutolsó is lassan 2 éve. Az okaiba most ne menjünk bele, mert a kérdés szempontjából lényegtelen. Van most egy lány viszont, akivel egyenlőre csak ismerkedünk. Kb 1.5 hónapja kezdtünk el facen beszélgetni, és 1 hónapja találkoztunk egy kávéra. Akkor puszival váltunk el. Közben úgy alakult, hogy külföldre kellett mennie, így nem találkoztunk 1 hónapig, de facen tartottuk a kapcsolatot, igaz nem olyan mértékben mint korábban. Most nemrég visszajött, rám írt, aztán múlt szombaton elmentünk kocsival kirándulni. Nagyon jól éreztük magunkat, megbeszéltünk egy újabb találkozót. Csók legutolsó alkalommal sem volt, mert mielőtt kiszállt a kocsiból, pont azt beszéltük, hogy olyan rég volt az az első randi mintha ez a mostani lenne az első. Ma újra találkozunk, de csak 2 órám van ma, így csak egy gyors kávézás fér bele. Szeretném már megcsókolni, mert kezd zavarni ez a dolog. Attól félek, hogy vagy megfogja unni, vagy azt fogja hinni, hogy toketlen vagyok, vagy scak haverkodni akarok. Viszont nem tudom mennyire alkalmas egy forgalmasabb utca az első csókhoz. Soha nem húztam még el az első csókot a harmadik randira, így kicsit zavar a dolog. Ti mit gondoltok erről? Ma már azért illene megcsókolni ugye? És ha megbeszélném vele, hogy érte mennék kocsival, és nem külön mennénk a kávézóhoz? Neki is van kocsija, így pl az első randinkon, külön-külön vezettünk oda. Gondolom ma is így lenne. Viszont ha érte mennék, és haza vinném, akkor a kocsiban meg tudnám csókolni. Az azért mégiscsak jobb mint egy forgalmas utcán délután a járókelők előtt megcsókolni.

2018. júl. 17. 11:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kár hogy csak kétórád van rá. :/ de az alatt is sokminden történhet ha első csók akkor add meg a módját szerintem. Főleg ha már van sejtésed róla hogy mennyire csípi a romantikát. Mert nekem kettesben egy szép tájon jobban esne a csók mint a kocsiban. De lehet neki az is izgalmas te ismered. Csak ha a végén csinálod és sietned kell az akjor baj ha ő esetleg folytatná... szóval erre azért szerintem időt kell szánni. Annyira nem gáz ha elhalasztod a csókot minthogy elsiess egy gyors csók után. De ha már latod rajta hogy nagyon várja akkor kezdd azzal :D
2018. júl. 17. 11:39
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi! Szombaton megint megyünk kirándulni, csak ezúttal az ő kocsijával. Talán jobb lenne akkor, de nem tudom még, hogy hová megyünk. Lehet ott se lesz kellően intim helyszín hozzá. Meg amúgy sem szívesen húznám el a negyedik randira. Nekem az már túl sok. Meg szerintem egy csók még nem jelent járást. Ez csak egy visszaigazolás hogy igen, érdekeljük egymást.
2018. júl. 17. 12:03
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát nekem sokat jelentene. Hisz nem csókol meg az ember akárkit (jobb esetbe). De értem amit mondasz ha így fogjátok fel mind a ketten az se baj. Meg ti tudjátok mennyire komolyat akartok.
2018. júl. 17. 12:37
 4/11 A kérdező kommentje:
Közben meg volt a randi, de nagyon nem úgy sült el ahogy vártam. Hazavittem, ő puszit akart adni, én megpróbáltam lesmárolni, de csak egy kínos szájrapuszi lett belőle. Aztán megint megpróbáltam, és akkor is. Meg harmadszor is. Én rontottam el valamit, vagy ő nem akart még csókot? Szerintetek ez nagyon égő? :D
2018. júl. 17. 18:28
 5/11 anonim válasza:
Minek csokoltad meg 3szor is ha nem akarta?
2018. júl. 17. 18:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Pánikba estem. Meg azt hittem csak nem szamitott ra es azert nem hagyja.
2018. júl. 17. 19:17
 7/11 anonim ***** válasza:
Lehet inkább ezt már szóban kéne tisztázni vele hogy akkor mi a helyzet. Vagy meglepted mert nem számított az elsőre aztán a következő kettőre se. De lehet megijedt és túl gyors volt neki. Bár nem tudom milyen korosztalyrol van szó. Neki lehetett-e az első "csókja ". Én Pl megijedtem az elsőnél és nem is akartam utána többet persze ez megváltozott csak lehet neki is ijesztő volt. Mielőtt megint megprobálod lehet jobban jársz ha megkérdezed. De mivel nem kaptál pofont vagy hasonlót szerintem jó vagy nála.
2018. júl. 17. 22:13
 8/11 A kérdező kommentje:
Ő 26 éves, én 29, szóval nem az első. A héten lesz még egy randink, szóval elvileg én is úgy veszem hogy jó vagyok nála. Lehetséges, amiatt hogy ő orosz, mások a szokásaik, és hogy neki ez még túl korai, azért nem hagyta? Szóban nem akarom megkérdezni hogy mi volt ez, mert az csak még cikibb. Vannak dolgok amikre jobb nem rákérdezni. Lehet hogy neki az egészből nem is jött le semmi, és azt hitte hogy direkt szájrapuszit akartam, mert mikor szállt ki, egyáltalán nem láttam rajta hogy zavarban lenne vagy ilyesmi. Kedves volt, mosolygott, köszönte szépen meg azt mondta jól érezte magát.
2018. júl. 17. 22:35
 9/11 anonim ***** válasza:
lehet ő mèg várt volna. Passz. Majd meglátod. Volt olyan kapcsolatom ami nem is lett komoly a második talalkozasnal megcsokolt és utána lejött hogy csak "azt" akarja. 21 lány voltam akkor. Szóval lehet hogy kicsit halasztani kell tényleg a dolgokat és neki rendben volt hogy nem csókoltad meg. De majd írd meg hogy ment a kövi.
2018. júl. 18. 06:53
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! Ma reggel rám írt, hogy mizu, hogy vagyok, szóval nagy baj nem lehet! Talán csak tényleg korai volt neki.
2018. júl. 18. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!