Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A metalos fiúk bejönnek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A metalos fiúk bejönnek? Mi véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 23:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

Én srác vagyok, többek között metalt hallgatok, ilyen zenekarban is játszom, de amikor meglátom az utcán a 18+ -os, kopott zenekaros pólóban mászkáló embereket, meg az igénytelen, fiús módon öltözködő, rendezetlen hajú "rocker" meg metalos lányokat, azt nevetségesnek találom. Gimiben még elmegy, de ki kéne ezt nőni.

Nem arról szól a metal zene, hogy legyünk igénytelenek és ne adjunk a kinézetünkre. Öltözhetsz stílusosan, divatosan akár, ettől még nem leszel kevésbé "metalos". És látod, te is elsősorban a nem goth és rocker csajok véleményére vagy kíváncsi, na vajon miért? Mert neked is az igényesen, csinosan kinéző lányok jönnek be. De nekik meg olyan pasi kell, aki szintén igényes.

2012. júl. 19. 13:21
 22/28 anonim ***** válasza:

Utolsó! Hogy te mekkora egy pancser vagy. Le se tudom írni. Mégis milyen zenét játszasz? Fogadni merek, hogy deathcore, metalcore vagy valami new schoolos szärság az. Nem vagy te metalos. Pózer vagy. És mi az, hogy kinőni? Aki hiteles, az nem fogja kinőni, max csak bele fog dögleni.

Kérdező!

Kurvära mindegy, hogy milyen zenét hallgatsz, hogy nézel ki vagy, hogy mennyi zsetonod van. A nők nagy részénél van esélyed. Képzelj el engem: hosszú, szőke hajam van, zenekaros pólókban vagyok (22 éves létemre!), terepmintás nadrág vagy hétköznapi göncök vannak rajtam vagy szakadt cuccokban vagyok. És ami még tetézi az egészet, hogy old schoolos fäszkalap vagyok. :) És láss csodát, jó sok nőt keféltem halálra.

Úgy, hogy neked is van esélyed. Csak rajtad múlik, hogy élsz a lehetőségekkel.

2012. júl. 19. 14:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Redneck, azért vagyok pózer, mert NEM öltözködöm metalosan? Gondold már át :)

Egyébként pagan blacket, post blacket, funeral doomot, deathet hallgatok főleg, és rühellek minden 'coret :)

2012. júl. 19. 14:49
 24/28 anonim ***** válasza:
55%

Black? Az még bu zisabb, mint glam volt a 80-as években. Tudtam, hogy new schoolos vagy. Funér doom meg nem létezik. Csak doom metal. Na, ezért vagy pózer.

Egyébként az öltözet miatt is. Az igazi metal zene a szegények zenéje. Lásd a 80-as években a thrashereket (Kreator). Tök csórók, akik a nagyváros pöcegödreiben összejöttek inni és mulatni. Meg ott a Black Sabbath. Ők pedig egy iparosított nyomornegyedekben éltek.

2012. júl. 19. 15:03
 25/28 anonim ***** válasza:

Azért gratulálok, hogy ámblokk leb*zizol zenei műfajokat, mások létezését meg egyszerűen tagadod :D Max neked a régi rock meg metal zenék jönnek be, szíved joga, mindenki hallgassa, ami tetszik neki. De pont ez a szűklátókörűség ("aki mást hallgat az B*ZIIII", mint az oviban) az, amivel a hozzád hasonlók lejáratják a metal zenét, meg a rajongóit.

Arra meg megint nem tudok mit mondani, hogy zenekarok társadalmi körülményeit hozod fel, mint érvet. Nem is tudom hogy mit igyekszel ezzel bizonygatni, mert én egy rossz szót nem szóltam a régi rockzenékre, némelyiket még szeretem is. De nem hinném, hogy az alapján kéne megítélni egy zenét, hogy honnan jött, aki csinálja, hanem a ZENE alapján.

2012. júl. 19. 15:23
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem szűklátókörűség ez. Csak azt mondom, hogy a black metal azért nem metal egyrészt, mert az nem más ,mint pár kifestett arcú homokláda próbálja sokkolni a közönség a sátánizmusával, ami nem más halloween. Másrészt zeneileg sem metal, mert ahhoz túl buta zene az egész. Tehát zeneileg egy fos.
2012. júl. 19. 18:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Látszik hogy kb hallottál 3 tré zenekart, és ez alapján formálsz véleményt egy egész stílusról. Mint mindennek, a black metalnak is a 90%-a szemét. Ahogy a régi rocknak meg a heavy metalnak is. Amit mondasz, olyan, mintha kijelenteném, hogy minden heavy metal csak ratyi sikítozás (ja, ha már a b*zikkal jössz állandóan, hallottál már egy Judas Priest nevezetű underground hegyi metál formációról? :D)

A sátánizmus sem általános jellegű. Ugyanakkora baromság, de pl van keresztény black is, ezt kapd ki. Egyébként pedig van egy rakás nagyszerű zenekar, amik nem ideológiát, hanem ZENÉT akarnak csinálni. Csak te annyira biztos vagy az igazadban, hogy nem is tájékozódsz.

Ha szeretnél művelődni, linkelek neked neked pár igényes black metalt. Nem hiszem hogy meg fogod hallgatni, de legalább ne mondhasd, hogy nem támasztom alá, amit mondok.

Moonsorrow - http://www.youtube.com/watch?v=6FP_yFIvQgo

Primordial - http://www.youtube.com/watch?v=htVneAflZb4

Sear Bliss - http://www.youtube.com/watch?v=r7icAzGSJ-c

Ha szerinted pl. ezek a zenekarok zenei ötletességben nem verik teszemazt a Black Sabbathot (amúgy nem tudom mi a buta zene, ha nem az Iron Man :D), akkor nemigen van miről vitatkoznunk.

2012. júl. 19. 19:18
 28/28 anonim ***** válasza:
Ja amúgy rájöttem egy alapvető félreértésre. Folyamatosan azt bizonygatod, hogy én nem vagyok metalos... Mikor én sehol sem mondtam, hogy az vagyok, csak hogy metal zenét is hallgatok/játszom. Elnézést, ha ez az oka a nézeteltérésnek. A "trú mötálosság" követelményeit szerintem sem teljesítem :)
2012. júl. 19. 19:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!