Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A metalos fiúk bejönnek? Mi véleményetek róluk?
Nagyon szeretem az olyan fiúkat. :)
Én nu metal-os vagyok, egész nap ilyen zenét hallgatok, úgy is öltözködöm, szóval.. :D
14:49-esnek
"Ngagyon vonzó az, ha egy pasi nem akar a csajokra hasonlítani, és imádom a hosszú hajat"
Szerinted a hosszú haj nem csajos hanem az a férfias? :D Nekem semmi bajom azzal ha egy fiúnak hosszú a haja ha jól áll neki, és egye fene azt is elnézem ha egy csajnak rövid. De azért tegyük hozzá hogy egy férfi szerintem rövidebb hajjal a férfias, a nők pedig hosszúval.
Mellesleg én elítélem az elektronikus "zenét", nem is merem zenének nevezni, de azért az is erős kijelentés hogy a rockereknek több agyuk van.
Senki ne vegye sértésnek, úgy látom akik ideírtak még abban az életkorban vannak, hogy a másik ellenség. Aki metálos, annak nincsenek olyan barátai akik nem metált szeretnek és azok hülyék is stb. Bizonyos korban ez még normális, de majd később rájöttök hogy zene alapján nem lehet megítélni valakit.
utolsó te milyen zenét hallgatsz? :) disco? ezek szerint te egy komplett épület vagy? vagy electro? te vagy maga az elektronok áramlása? house? akkor meg egy ház? vagy esetleg drum n bass? egy komplett dobszerkó meg egy basszusgitár vagy egyben?
Gondolom középiskolába jársz, egy tipikus kis tirpák festett hajú b.zi vagy aki lenéz mindenkit aki nem a mocskos semmi tudást nem igénylő hangszerek nélkül készült undormány zenét hallgatja. Egyszer fogj a kezedbe egy gitárt és akkor talán megtudod mennyi munka van egy igazi dal elkészítésében. Potikat tekergetni meg ugrándozni azt mindenki tud :) de persze éljenek a dj-k.
Én metált, rockot, punkot, trancet (igen, trance) és IGAZI elektronikus zenét (nem David Guetta és társai, hanem a jó öreg J.M. Jarre).
Egy punk, egy rock/metál és egy retro rock zenekarban játszom (mint billentyűs) :D
Discoban is voltam már, jónéhány rockkoncerten és mindet élveztem.
Én azt mondom, nem a zene határozza meg az embert (csak hozzátesz, néha nagyban), hanem a gondolkodás. Egy r*hadék ember bármit hallgat, r*hadék marad. Ha a mostani sok kis diszkós patkány (tisztelet a kivételnek, a normálisabb fajtáknak, vannak) átállna metálra, akkor úgyanígy beszűkült stílusimádó lenne csak a diszkósokat szidná és a metált éltetné. Ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!