Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A metalos fiúk bejönnek? Mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A metalos fiúk bejönnek? Mi véleményetek róluk?

Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 23:35
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Elsősorban a nem rocker és nem goth lányok véleményére vagyok kíváncsi.
2010. okt. 8. 11:02
 12/28 A kérdező kommentje:
10:56 Akár az ilyen csávó is számít metalosnak. Mondjuk én hasonló vagyok az általad leírtra, mert minden metalt hallgatok, gitározok és rövid hajam van. Csak annyi a különbség, hogy én zenekaros pólókat, terepmintás nadrágokat és szegecses cuccokat viselek. Bár szerintem nem a külsőtől számít ez, hogy rocker-e az illető vagy sem.
2010. okt. 8. 11:06
 13/28 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem a terepgatya, zenekaros póló, szegecses cuccok kicsit gyerekesek. Én is hordtam ilyeneket, de kinőttem belőle. Az a baj hogy az ilyen kinézetről a legtöbb nem metált-rockot hallgató lánynak az igénytelenség jut az eszébe, és sajnos sokszor igazuk is van. Ezzel nem azt mondom hogy te igénytelen vagy, csak szerintem az egyáltalán nem férfias öltözködés. Persze attól függ hány éves vagy, én kb 14-15 éves koromban hordtam zenekaros pólókat meg ilyesmiket, de azért amikor valaki 20 környékén is állandóan fekete pólóban van meg terepgatyában az kicsit komolytalan szerintem. Lehet akármilyen jóképű, max a hasonló öltözködésű lányoknak fog bejönni.
2010. okt. 8. 14:33
 14/28 Tündérke89 válasza:
Én nem rocker, sem gót nem vagyok, csupán a rock zene felé vonzódok. Normális ruhákat is hordok, bár nem vagyok normális:) Szóval a válasz IGEN. Ngagyon vonzó az, ha egy pasi nem akar a csajokra hasonlítani, és imádom a hosszú hajat meg a fekete pólókat és az erős vádlit egy pasin. Meg persze az is plusz pont, h jóval több agyuk van a rocker pasiknak, mint a tuctuc drogos szarfejeknek, akik a világ közepének képzelik magukat. Bár ez ccak az én véleményem. Egy full diszkós csajnak sztem nem jönnek be a rockerek. Mert hülyék.
2010. okt. 8. 14:49
 15/28 anonim ***** válasza:

Nagyon szeretem az olyan fiúkat. :)

Én nu metal-os vagyok, egész nap ilyen zenét hallgatok, úgy is öltözködöm, szóval.. :D

2010. okt. 8. 17:35
 16/28 anonim ***** válasza:
51%

14:49-esnek

"Ngagyon vonzó az, ha egy pasi nem akar a csajokra hasonlítani, és imádom a hosszú hajat"

Szerinted a hosszú haj nem csajos hanem az a férfias? :D Nekem semmi bajom azzal ha egy fiúnak hosszú a haja ha jól áll neki, és egye fene azt is elnézem ha egy csajnak rövid. De azért tegyük hozzá hogy egy férfi szerintem rövidebb hajjal a férfias, a nők pedig hosszúval.

Mellesleg én elítélem az elektronikus "zenét", nem is merem zenének nevezni, de azért az is erős kijelentés hogy a rockereknek több agyuk van.

Senki ne vegye sértésnek, úgy látom akik ideírtak még abban az életkorban vannak, hogy a másik ellenség. Aki metálos, annak nincsenek olyan barátai akik nem metált szeretnek és azok hülyék is stb. Bizonyos korban ez még normális, de majd később rájöttök hogy zene alapján nem lehet megítélni valakit.

2010. okt. 8. 19:48
 17/28 anonim ***** válasza:
Rólam senki se mondaná meg, hogy metálos vagyok, mindenki azt hiszi, hogy diszkót hallgatok. Bár szerintem ez a külsőm miatt van mivel nem öltözködöm metálosan. Viszont amikor a csajok megtudják, hogy milyen zenéket hallgatok csak pislognak:D
2010. okt. 8. 21:43
 18/28 anonim ***** válasza:
0%
mi az hogy metal? na megnézzük google fordítóban... áhá azt jelenti hogy "fém". ezek szerint ti fémek vagytok... vagyis inkább hülyék... de mindegy, csak sajnálni tudom az ilyeneket, meg röhögni rajtuk...
2010. okt. 11. 09:34
 19/28 anonim ***** válasza:

utolsó te milyen zenét hallgatsz? :) disco? ezek szerint te egy komplett épület vagy? vagy electro? te vagy maga az elektronok áramlása? house? akkor meg egy ház? vagy esetleg drum n bass? egy komplett dobszerkó meg egy basszusgitár vagy egyben?

Gondolom középiskolába jársz, egy tipikus kis tirpák festett hajú b.zi vagy aki lenéz mindenkit aki nem a mocskos semmi tudást nem igénylő hangszerek nélkül készült undormány zenét hallgatja. Egyszer fogj a kezedbe egy gitárt és akkor talán megtudod mennyi munka van egy igazi dal elkészítésében. Potikat tekergetni meg ugrándozni azt mindenki tud :) de persze éljenek a dj-k.

2010. okt. 11. 09:43
 20/28 anonim ***** válasza:

Én metált, rockot, punkot, trancet (igen, trance) és IGAZI elektronikus zenét (nem David Guetta és társai, hanem a jó öreg J.M. Jarre).

Egy punk, egy rock/metál és egy retro rock zenekarban játszom (mint billentyűs) :D

Discoban is voltam már, jónéhány rockkoncerten és mindet élveztem.

Én azt mondom, nem a zene határozza meg az embert (csak hozzátesz, néha nagyban), hanem a gondolkodás. Egy r*hadék ember bármit hallgat, r*hadék marad. Ha a mostani sok kis diszkós patkány (tisztelet a kivételnek, a normálisabb fajtáknak, vannak) átállna metálra, akkor úgyanígy beszűkült stílusimádó lenne csak a diszkósokat szidná és a metált éltetné. Ez van :D

2010. okt. 11. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!