Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lehetsz igazi alfa férfi ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetsz igazi alfa férfi ha nincs benned erőszak és nem tudsz megütni egy másik embert?

Figyelt kérdés

Andrew Tate mondta, hogy egy igazi férfi erőszakos amikor annak kell lennie.

Mit gondoltok erről?

2023. ápr. 4. 11:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Volt aki arról nyilatkozott, hogy csak a kamera előtt játszik, teljesen tudatosan. Ez egy színjáték, amiből megélt. Tudatosan. Volt ahol a forgatás előtt megkérdezte, hogy mennyire fér bele ez a stílus, mert lejjebb vehet belőle. Dráma, sztereotípia, meghökkentés, szenzáció, polgárpukkasztás. Nézők, pénz. Ennyi.
2023. ápr. 4. 15:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Amúgy igen, tök mindegy, hogy mi, csak legyen kattintás meg nézettség. Ő ezt találta ki, ezt tudja eladni. De én úgy tudom, hogy lecsukták, de nem követem a sorsát.
2023. ápr. 4. 15:53
 13/19 anonim ***** válasza:
11) szegénykémnek az emberkereskedelem is hozzátartozott az előírt karakteréhez? 🤣
2023. ápr. 4. 16:48
 14/19 anonim ***** válasza:
Andy nem ismeri a férfiakat. Egyszer találkoztam egy öreg portással, aki a 90-es években egy "vállalkozó" csapatába tartozott. Amolyan érdekérvényesítő volt. Ő mondta nekem, hogy mindig higgadtan, nyugodtan végezte a dolgát, nem nagyon volt tettlegesség. Nagyon türelmes ember volt, de eljön nála egy pillanat, "bizsereg a gyomor", és akkor nem gondol se börtönre, se semmire, nincs kontroll. Sajnos én is ilyen vagyok. Tudatosan kerülöm az ilyen szituációkat, nem járok meccsre, kocsmában ha beszólnak, inkább hazamegyek, közlekedésben is elengedem a barmokat, nem állok le vitázni senkivel. Nálam nincs keménykedés,ordibálás, kakaskodás, "fogjatok le"bohóckodás. 100kg fölött vagyok , ha beindulok és elönt az adrenalin, vagy nekem lesz bajom, vagy a másiknak.
2023. ápr. 4. 20:15
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező csak elgépelte a kérdést!

AlFa férfit írt, de alJa férfit akart írni. Úgy meg teljesen értelmes kérdés.

2023. ápr. 5. 09:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Hagyjuk már Andyt. Az csak egy példa.
2023. ápr. 5. 19:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Egyezzunk meg, hogx az alfahim es az aggressziv baromarc nem egy kategoria. Sot!
2023. ápr. 5. 19:34
 18/19 A kérdező kommentje:

17

De lehet úgy alfa, hogy ha kell sem tud megütni egy embert?

Ez itt a kérdés

2023. ápr. 5. 19:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet úgy is alfa.
2023. ápr. 6. 00:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!