Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem vagyok az ideálja mégis akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok az ideálja mégis akar?

Figyelt kérdés

Alig ismerjük egymást, felhoz olyan témát a pasi hogy milyen az ideálom.

Természetesen olyan dolgokat mondok neki röviden, amilyen ő is.

Erre sorolja ő hogy neki mi a nőideálja, amiben több ponton sem passzolok ebbe bele.

Mondja, ugye milyen furcsa hogy mégis nennyire kedvellek?

Most akkor tapsikoljak vagy mi?

Erre megsértődött kidobott hogy én úgy sem akarom ezt a kapcsolatot mert ő ezt nem úgy gondolta. Hát hogy lehet ezt másképp gondolni?

2023. ápr. 3. 20:49
 1/9 anonim ***** válasza:
87%
Gondold egyszerűen ùgy, hogy jobb, hogy bele sem kezdtél. Leírásod alapján ez egy pöcs, felejtős.
2023. ápr. 3. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Hagyd. Tapintatlan és beképzelt.
2023. ápr. 3. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

A mostani párom külsőre abszolút nem volt az idealom. Szőke és kék szemű volt, nekem meg ez a típus sosem tetszett. De ő valahogy ennek ellenére mégis megfogott és azóta öt látom a legszexibb férfinak.

Szóval azért nem ilyen egyszerű ez.

2023. ápr. 3. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
59%
Ez egy hülye. Örülj neki hogy eltűnt. Ez nárcis vonas hogy "te nem ersz semmit, mégis veled vagyok, borulj térdre".
2023. ápr. 3. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
76%

Dehogy akar, maximum szexre, csak mivel beszóltál nem olvadoztál ahogy ő szerette volna, hogy:"Igen, ez szuper, hogy annak ellenére, hogy nem vagyok az ideálod, azért bírsz!"

Like WTF? Vagyis nem WTF. :D

Szexre jó lettél volna, de párkapcsolatra nem, ez a lényege az egésznek.

Ha annyira kedvelt volna, akkor nem sértődött volna be és nem dobott volna ki, hidd el.

2023. ápr. 3. 20:58
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

4-es, ugyanerre gondoltam. Degradál(ni próbál), és akkor borulj térdre előtte.

Egy f@sz:(

2023. ápr. 3. 21:02
 7/9 anonim válasza:
88%
Az ilyenre nem szabad időt pazarolni. Next one.
2023. ápr. 4. 00:09
 8/9 anonim ***** válasza:
70%
Semmit. Mindenki tartsa meg magának mi neki az ideál.
2023. ápr. 4. 07:13
 9/9 anonim ***** válasza:
#3 gondolom ezt hosszasan nem ecsetelted mennyire nem jönnek be a szőke pasik, hanem magadban megtartottad.
2023. ápr. 4. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!