Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 45 körüli férfi képes azt hazudni, hogy nincs családja, miközben van?
Figyelt kérdés
Van-e valaki, akivel már történt ilyen.2023. ápr. 2. 12:47
4/14 anonim válasza:
Minden fèrfi hazug disznó, még az öregek is.
5/14 anonim válasza:
Persze, de szerintem ezt viszonylag könnyű "leradarozni", ha nem teljesen vak a nő.
6/14 anonim válasza:
Világ életemben elmondtam, ha ismerkedtem, és volt párom. Így soha nem ért meglepetés. Jelenleg 47 évesen is így teszek. És mit ad isten, vannak vállalkozó szellemű lányok.
8/14 anonim válasza:
Minden ember képes hazudni, legyen férfi vagy nő, 45 avagy 46 éves. Ingyen szex miatt pláne.
9/14 anonim válasza:
Ha eleve csak alkalmit akar, míg a nő tartósat, és azt mondja, hogy tartósat a szex miatt, akkor már sokat nem oszt szoroz, hogy van e még családja is, vagy 30 gyereke, mert az alap kamu, amit nem mond meg, hogy csak szexet akar.
10/14 anonim válasza:
Igen, képes. Vannak hazug és manipulatív emberek, nőben és férfiban is. Ez mióta kérdéses?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!