Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin mi a megengedett?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin mi a megengedett?

Figyelt kérdés
Tudom ez sok mindentől függ de úgy általában kérdezem. Találkozni fogok egy lannyal. 3 hónapja kommunikálunk az interneten, előtte már személyesen is találkoztunk, igaz akkor nem kettesben és nem ilyen célból. Az üzenetváltások napi rendszerességűek. Huszonévesek vagyunk. Most a napokban le lett beszélve egy randi szerűség. A kérdésem az, hogy mennyi és mi fér bele egy első randiba? Gondolok itt csókra, vagy akár elég egy homlokpuszi is? Volt már kapcsolatom de ott a lány kezdeményezőbb volt így sok mindent ő kezdett. Cél, hogy rámenős se legyek de mégis lejöjjön a lánynak hogy nem csak egy éjszakára kell. Köszönöm mindenkinek!
2023. ápr. 2. 12:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! Részben a távolság is közbe szólt, kb egy óra autó út van közöttünk illetve az én munkám, ami nagyon nehezen enged elszabadulni akárhova is: mezőgazdaság, állattenyésztés.

Kézzel fejek közel 40 kecskét és 7 tehenet.

2023. ápr. 2. 18:44
 12/13 anonim ***** válasza:
91%
Hát a homlokpuszit szerintem nagyon gyorsan felejtsd el, azt egy anya szokta a gyerekének adni, vagy esetleg egy nagyon komoly kapcsolatban adod a másiknak. Első randin szerintem inkább ciki lenne.
2023. ápr. 2. 22:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem meg pont aranyos.
2023. ápr. 2. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!