Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a helyes lépés ?
Megismertem egy pasit, akivel megegyeztünk hogy csak szexkapcsolatunk lesz, azaz en azt mondtam, hogy barátsággal is megelegednék egyelőre.
Keresi a kedvem es hoz visz a kocsijával, par napja talakozgatunk csak, vonzó ferfi es értésemre adta finoman hogy valami lehetne mar. De en nem erzem egyelőre hogy eljött az idő, lehet régimódi vagyok vagy nekem idő kell egyszerűen, hogy erezzem, hogy kell nekem, hozza bújnák.
Nagyon idegennek erzem meg egyelőre ezt az embert , hiaba vonz, nem tudom hogy ebben az esetben ha megvárattatom, nem e veszítem el?
40+/N
Mi az, hogy elvesztett, nyerted a lottón, vagy mi? 🤔
Soha nem volt a tiéd, nem is lesz, mert nem egy tárgy, de mégha úgyis működne, akkor sem lenne az, mert nem is azért van veled kontaktusban.
Teljes mértékben lényegtelen, hogy lefekszel vele, vagy sem, mert ígyis-úgyis le fog pattintani.
Csak annyi a különbség, hogy megőrizheted az női mivoltod, önbecsülésed, ha nem teszed szét a lábaid neki.
Kapj már a fejedhez kérdező!
Szépen szüntesd be a kapcsolatot.
Te baratságot vagy mit akarsz, ez sem érthető pontosan, de a lényeg a lényeg, hogy nem ugyanazt akarjátok.
Ő egy ingyen dgást.
Addig meg teszi a szépet.
"Keresi a kedvem es hoz visz a kocsijával, par napja talakozgatunk csak, vonzó ferfi es értésemre adta finoman hogy valami lehetne mar."
Konkrétan ledegradál egy prostituált szintre.
Nem csak ő van a világon. Lesz még olyan, akivel gondolkodás és stressz, szenvedés nélkül jól megleszel, mert összeilletek.
A jóra érdemes várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!