Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne értelme a találkozásnak, vagy lemondjam?
29 éves sub5 incel vagyok. Nem szűz, de incel, és ronda. Konkrétan végigpörgettem 80 km-es körzetben a FB társkeresőjét, és volt összesen 3 beszélgetésem onnan. Nem tudok válogatni, az a lényeg. Van egy lány, akivel kicsit több, mint 1 hónapja "beszélünk". Ez úgy néz ki, hogy az elején nagyon kommunikatív volt, érdeklődött, magáról beszélt, egyebek, majd két hét elteltével elkezdett ghostingolni. Na, mondom, belőlem nem csinál hülyét sokadjára senki se, inkább konkrétan rákérdezek, miért érdeklődik látványosan kevésbé, mint előtte. Az eredmény? Majdhogynem ő volt megsértődve! Legalább kiderült, hogy elmondása szerint nincs más, csak nem ér rá... hihető. Nem katasztrófa, ha mást talált, csak akkor legalább tudjam, hogy nem kell pitizni fölöslegesen. Azóta is folytatja ezt: kétnaponta ír egy sort, láttamozza a válaszomat, majd eltűnik.
Mivel szeretem, ha egyértelmű lezárása van egy történetnek, úgy gondoltam, megkérdezem, ráér-e most már arra, hogy személyesen is megismerjük egymást (korábban valóban elfoglalt volt - na de nem annyira, hogy hetente 15 szót írjon összesen). Ha visszautasítja, akkor megmondom neki, hogy ne erőltessük tovább ezt az egészet, ha beleegyezik... hát, ez életszerűtlen, úgyse fog. Legnagyobb döbbenetemre aztán még ő maga kérdezett vissza, hogy most szombaton ráérek-e.
És aztán megint eltűnt.
Oké, én iszonyatosan gyűlölöm az embereket, aszociális vagyok. Ő kevésbé ilyen súlyosan, de szintén magának való. Én nem nagyon válaszolok senkinek Messengeren sem és nem viselek el senkit magam körül, el tudom képzelni, hogy ő is hasonlóan viseltetik másokkal. Csakhogy nálam van ezen szabályok alól egyetlen kivétel: a kiszemeltem. Szóval nem értem, mit művel, szerintem még ő sem, de egy biztos: így soha az életben nem alakulna ki kötődés és en bloc érdeklődés sem a részemről.
Végezetül felállítottam magamnak egy kis listát, hogy mi szól a találkozó mellett és ellen, de még mindig nem tudok dönteni.
Pro:
-nincs vesztenivalóm
-lehet, hogy élőben más
-semmi más lehetőségem nincs rajta kívül
-megnyugtathatom magamat, hogy legalább randim volt idén
-lenne egy minimális látszata a másfél hónapnyi kommunikációnak
-ha őt elszalasztom, megint hónapokig nem lesz senki
Con:
-a szabadnapomat másra is tudnám használni
-úgyse lesz semmi belőle
-egy jó 6 ezret elverek benzinre fölöslegesen
-úgyse vagyok neki elég jó
-az egész egy hosszú kínos csend lenne
-elvesztettem a motivációmat vele szemben
-okosabb (műveltebb, intelligensebb, jobban szocializált) nálam, ami zavarna
Konkrét időpontot egyébként nem beszéltünk még meg. Gondolom, holnap fogunk egyeztetni, de ha ő nem kérdez rá, én nem fogok jelentkezni magamtól. Vagy persze benne van a plot twist lehetősége, hogy ő maga mondja le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!