Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most akkor tényleg csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor tényleg csak wc-zni jött fel hozzám a csaj?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit fűzök már egy ideje. Én egy megyeszékhelyen lakok, ő meg nem messze falun, de ide jár egyetemre.

Monta pár napja, hogy máma jön be a városba. Délelőtt felhívott, hogy otthol vagyok-e akkor feljönne hozzám egy kicsit, ha nem zavar. Örültem, montam egyből hogy gyere anyukám várlak. Férfi ember ilyenkor azt gondolja, hogy végre meglesz, a csaj azért jön föl.

Csak hogy ez a kis értelmiségi luvnya megalázóan pofáraejtett. Följött, elment wc-re, bentült vagy 20 percet, kijött aztán pofátlanul azt monta hogy nagyon siet mert el kell érnie a buszt és még a mobilszolgáltatóhoz is be kell mennie.

Még uriember is voltam vele, de nem bunkóság azért, hogy följön kulázni, aztán ennyi? Biztos otthol így akar spórolni a vizzel meg a papírral. És hijába fújta ki a légfrissitőt, akkor is gyomorforgató szagot hagyott ott.

Most akkor vegyem úgy, hogy szó szerint sz@rik rám? Érdemes tovább fűznöm? Időt energiát és pénzt beleraknom?

Jó nagy tírpák, ha ezt így adta a tudtomra.

2023. márc. 30. 14:36
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
90%
Kb feleennyi erőfeszítéssel jobb sztorit találok ki, ezt még gyakorold. Még csak el sem mosolyodtam.
2023. márc. 30. 15:36
 12/28 anonim ***** válasza:
95%
Jól tette.
2023. márc. 30. 15:40
 13/28 A kérdező kommentje:
Aki azt írja, hogy jól tette ezt a tahóságot, az akkor ő is ezt csinálná? Ez az új divat vagy mi?
2023. márc. 30. 15:50
 14/28 anonim ***** válasza:
90%
mekkora troll, adom :D
2023. márc. 30. 15:55
 15/28 anonim ***** válasza:
90%
Mennyi idődbe telt, amíg ezt az iszonyú nagy hülyeséget kitaláltad? Remélem, azért negyed óránál nem volt több.
2023. márc. 30. 16:02
 16/28 A kérdező kommentje:
Rágjam meg a mindzsódat te 15ös. A csaj bunkó volt és még én vagyok megvádólva hogy kitaláltam? Te is kulkázni jársz fel a pasikhoz vagy mi?
2023. márc. 30. 16:05
 17/28 A kérdező kommentje:

Megkérdeztem a chetrobot barátomat, ha már az élő emberektől nem kapok normális választ. Azt a cimet adta a beszélgetésnek: sz@rik rám?

Ezt írta figyeld:

Elsőként is fontos megérteni, hogy minden ember különböző, és lehetnek különböző okai annak, hogy miért jönnek el látogatóba. Lehet, hogy a lány tényleg csak wc-re jött fel, és nem tervezett semmi mást. Lehet, hogy valóban sietett, és nem volt ideje tovább beszélgetni. Minden helyzet egyedi, és nehéz megmondani, hogy mi történt valójában.

Azonban, ha azt érzed, hogy a lány viselkedése megalázó volt, és hogy nem mutatott semmi érdeklődést feléd, akkor érdemes lehet elgondolkodni azon, hogy folytatod-e a kapcsolatot vele. Ha úgy érzed, hogy nem érdemelsz jobbat, és hogy nem akarsz olyan emberrel lenni, aki nem mutat tiszteletet irántad, akkor nem szükségszerű folytatni a fűzést.

Mindazonáltal, mielőtt meghozod a döntést, érdemes lehet beszélni a lánnyal, és megkérdezni tőle, hogy mi történt valójában, és hogy mi a szándéka veled. Talán van valamilyen magyarázat a viselkedésére, és lehet, hogy meg tudjátok beszélni a dolgokat. Ha azonban úgy érzed, hogy a lány nem mutatott érdeklődést irántad, és nem törődik a kapcsolattal, akkor érdemes lehet tovább lépni, és olyan emberekkel tartani a kapcsolatot, akik tisztelettel és érdeklődéssel viszonyulnak hozzád.

2023. márc. 30. 16:14
 18/28 anonim ***** válasza:
90%

Hát én ezen jót mosolyogtam!

Ez azert sem hihető, mert pont a nők szégyenlősebbek ezen a téren, es nekem ez a szitu nőként abszolút elképzelhetetlen. Ha valami bajom van hogy nem birom ki hazáig, akkor egy plaza, egy meki, vegszükségben egy söröző, de hogy valaki, főleg egy szinte idegen lakása, ilyen nincs!

De ha ez igaz, akkor igy jartál, fogd fel ugy hogy ez a "randi" elég szarul sikerült.

2023. márc. 30. 16:16
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
Én azt hiszem rájöttem. Nincs valódi kérdés. Promózni jött ide az AI-t.
2023. márc. 30. 16:17
 20/28 A kérdező kommentje:

19es

Tudod miért jöttem ide? Hogy anyádat promózzam a rosszlányokon. Marika57 sokat jártam nála, jobban szív mint a Mónika.

2023. márc. 30. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!