Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Totál be vagyok parázva, ma este 11-re jön egy csaj hozzám, szerintetek beváltsam most az ígéretem?
Egy nagyon szép fél cigány csajról van szó az egyetemi fitnesz terembe találkoztunk először, Ő ott tanul, nekem meg ismerős által kedvezményem van oda, jól kijövünk anyáék is csípik annak ellenére hogy nem magyar, múltkor kicsit többet ittam és farmeren keresztül megmutattam neki a dákómat, olyan zavarba jött hogy takarta az arcát, tegnap beparkoltam hozzájuk a mélygarázsba és ott smároltunk, alig akartam felengedni a házba, nagyon szeretek vele lenni, a hajáért ölni tudnék még srácként is huu le sem lehet írni na..
Most mi legyen? Egyedül vagyok itthon, gumim az van, Ő annyit sejt hogy beszélgetünk lesz egy kis romantika addig míg el nem alszunk
22/F
szép fél cigány csajról..
el ne kapj valamit
Ha egy nőt este 11-re felhív egy pasi a lakására, és fel is megy hozzá, akkor tudja, hogy nem kávézni fognak :D
Legalábbis annyira nem lehet hülye valaki, hogy ne tudja, hogy mi lesz :)
De persze nem kell rögtön letámadni, kicsit beszélgessetek, de szerintem egyértelmű a szitu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!