Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Totál be vagyok parázva, ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál be vagyok parázva, ma este 11-re jön egy csaj hozzám, szerintetek beváltsam most az ígéretem?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szép fél cigány csajról van szó az egyetemi fitnesz terembe találkoztunk először, Ő ott tanul, nekem meg ismerős által kedvezményem van oda, jól kijövünk anyáék is csípik annak ellenére hogy nem magyar, múltkor kicsit többet ittam és farmeren keresztül megmutattam neki a dákómat, olyan zavarba jött hogy takarta az arcát, tegnap beparkoltam hozzájuk a mélygarázsba és ott smároltunk, alig akartam felengedni a házba, nagyon szeretek vele lenni, a hajáért ölni tudnék még srácként is huu le sem lehet írni na..

Most mi legyen? Egyedül vagyok itthon, gumim az van, Ő annyit sejt hogy beszélgetünk lesz egy kis romantika addig míg el nem alszunk

22/F

2014. márc. 21. 22:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%

szép fél cigány csajról..

el ne kapj valamit

2014. márc. 21. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
na most húzz le pár felest Öcsém! :D
2014. márc. 21. 22:05
 3/17 anonim ***** válasza:
De mit ígértél?
2014. márc. 21. 22:07
 4/17 anonim ***** válasza:
keféld meg rendesen
2014. márc. 21. 22:08
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Próbálkozz, aztán majd kiderül, hogy a csaj is akarja-e :) Ha este 11-re megy hozzád, akkor szerintem őt sem fogja meglepetésként érni :D
2014. márc. 21. 22:08
 6/17 A kérdező kommentje:
Semmit nem ígértem, azt leszámítva hogy nem olyan rég mondtam neki hogy egyszer nagyon rámászok. Ma délután megbeszéltük miszerint átjön, tehát végül is kialakulhat valamit, de ahogy írjátok nem is kéne rögtön lerohanni
2014. márc. 21. 22:12
 7/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen csajok nem ribik! Próbálkozni meg a kutyák szoktak. Ha akar valamit majd úgy is ad jeleket.
2014. márc. 21. 22:13
 8/17 anonim ***** válasza:

Ha egy nőt este 11-re felhív egy pasi a lakására, és fel is megy hozzá, akkor tudja, hogy nem kávézni fognak :D

Legalábbis annyira nem lehet hülye valaki, hogy ne tudja, hogy mi lesz :)

De persze nem kell rögtön letámadni, kicsit beszélgessetek, de szerintem egyértelmű a szitu.

2014. márc. 21. 22:14
 9/17 A kérdező kommentje:
Tudjátok mit, összehozok egy jó felvezetést meg minden, és onnantól rábízom az egészet az időre, ha látom hogy veszi a lapot rákapcsolok mint a gép
2014. márc. 21. 22:17
 10/17 anonim ***** válasza:
41%
fúj
2014. márc. 21. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!