Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Totál be vagyok parázva, ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Totál be vagyok parázva, ma este 11-re jön egy csaj hozzám, szerintetek beváltsam most az ígéretem?

Figyelt kérdés

Egy nagyon szép fél cigány csajról van szó az egyetemi fitnesz terembe találkoztunk először, Ő ott tanul, nekem meg ismerős által kedvezményem van oda, jól kijövünk anyáék is csípik annak ellenére hogy nem magyar, múltkor kicsit többet ittam és farmeren keresztül megmutattam neki a dákómat, olyan zavarba jött hogy takarta az arcát, tegnap beparkoltam hozzájuk a mélygarázsba és ott smároltunk, alig akartam felengedni a házba, nagyon szeretek vele lenni, a hajáért ölni tudnék még srácként is huu le sem lehet írni na..

Most mi legyen? Egyedül vagyok itthon, gumim az van, Ő annyit sejt hogy beszélgetünk lesz egy kis romantika addig míg el nem alszunk

22/F

2014. márc. 21. 22:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem a lány is tudja, hogy mi lesz az esti program. Ez EGYÉRTELMŰ. És mivel felmegy hozzád, az azt jelenti, hogy Ő is akarja, csak nem mondja ki.

Szerintem hangolódj rá a programra, hogy minden flottul menjen, és KAPD EL A CSAJT.

Egyébként szerintem tuti, hogy valami nagyon szexi ruhában fogja billegetni a seggét előtted, csak hogy gyorsan elérje a kellő hatást.

2014. márc. 21. 22:25
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem mondanám kirívó öltözködésű csajnak, szereti a szép darabokat de tudja mit illik és mi az ami már sok
2014. márc. 21. 22:34
 13/17 anonim ***** válasza:
Még 20 perc és neked sanyi...
2014. márc. 21. 22:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Na, mi volt? :D
2014. márc. 22. 00:05
 15/17 anonim ***** válasza:
Kérdező megdugtad a csajt?
2014. márc. 22. 10:34
 16/17 anonim ***** válasza:
A csaj biztosan a kiccsáláddál érkezett, és a kérdést feltevőnek elment mindentől a kedve...
2014. márc. 22. 11:37
 17/17 A kérdező kommentje:
Jó estével végződött a tegnap :D csak lefeküdtünk, jóformán adta magát a helyzet
2014. márc. 22. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!