Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam fel a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel a csajt hozzánk ha nálunk 19 fok van?

Figyelt kérdés
Anyám apám jó emberek , nem vagyunk szegények, de nagyon spórolósak a szüleim ugye én velük elek meg! És folyton baszogatnak h miért nem hozom haza a lányokat, aludjanak itt velem. Télen ez felejtős, mert nálunk 19 fok van mert szerintük ez egészséges! Én is el vagyok amúgy benne de attól felek a csaj fazni fog és elhagy, amiért a szuleim ennyire sóherek. Mondtam nekik beszallok, adok pénzt stb mindig azt mondjak h nem kell 😂és h nekik jó ez meg ez az ő házuk… szerintetek? Szép házunk van takaros udvarral, menő kocsi stb de 19 fok..

#19 fok fáznak a lányok #E.ON , celsius, fárenhelyt, lány, csaj , punesz, randi szexrandi #Digi dugi, vastag takaró
2022. dec. 18. 16:00
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egy hősugárzót 3e ft-ért, aztán fűtsd fel a szobád...
2022. dec. 18. 16:02
 2/34 A kérdező kommentje:
De azt mondjak sokba kerül az áram és “ ne pocsékoljak”
2022. dec. 18. 16:03
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
fárenhelyt
2022. dec. 18. 16:07
 4/34 anonim ***** válasza:
64%
Egeszseges mi? Vagy szimplan fityesz hivok a szuleid es istenitik a kiralyunkat?
2022. dec. 18. 16:08
 5/34 anonim ***** válasza:
82%
Vidd fel,de ne vetkőztesd le.
2022. dec. 18. 16:08
 6/34 anonim ***** válasza:
84%
3. Xdd
2022. dec. 18. 16:09
 7/34 anonim ***** válasza:
58%
A legtöbb háztartásban idén télen nem fűtenek fel 25 fokra, szerintem ő is hozzá van most szokva a 19-20 fokhoz. Kell a francnak 200 ezres gázszámla.
2022. dec. 18. 16:14
 8/34 anonim ***** válasza:
51%

Hát én megfagynék 19 fokban, a lányok fázósabbak, mint a fiúk. 19 fokban elgémberednek és jégcsap hidegek a végtagjaim, sokáig nem bírok benne ücsörögni. Én 23 foktól érzem jól magamat.

Ha a pasim a 19 fokos lakásukba elvinne, többet biztos nem akarnék menni hozzájuk, míg hideg van. Nem hiszem el, hogy legalább 21 fokot ne lehetne tartani…

2022. dec. 18. 16:54
 9/34 anonim ***** válasza:
69%

Nálunk mindig ennyi fok van, pedig nem vagyunk sóherek.

Pulcsiban vagyunk, nem kell pólóban lenni ilyenkor otthon sem, tél van ez a természetes.

Vidd csak fel a csajt, lehet náluk is csak 19 fok van otthon.

De a szüleid furák, ennyire ezért nem kell smucignak lenni hogy jön egy fázósabb vendég és nem fűtenek kicsit jobban.

Mert ilyenkor meg szoktam kérdezni fázik e, és feltolom a termosztátot.

Ennyi.

Ilyenen ne szarozzunk már. Nem tétel.

2022. dec. 18. 16:57
 10/34 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek 8-9 köszönöm a valaszokat! Nem tudom h miért ilyenek de évek óta ez van! Remelem minél hamarabb elkoltozok innen, segítenek drága ajándékokat vesznek mindig is megvolt mindenem elég jól élünk de a lakásba csak 19.0 fok van. Nem ertem… olajradiatort sem engedik pedig beszallnek a rezsibe
2022. dec. 18. 17:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!