Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam fel a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel a csajt hozzánk ha nálunk 19 fok van?

Figyelt kérdés
Anyám apám jó emberek , nem vagyunk szegények, de nagyon spórolósak a szüleim ugye én velük elek meg! És folyton baszogatnak h miért nem hozom haza a lányokat, aludjanak itt velem. Télen ez felejtős, mert nálunk 19 fok van mert szerintük ez egészséges! Én is el vagyok amúgy benne de attól felek a csaj fazni fog és elhagy, amiért a szuleim ennyire sóherek. Mondtam nekik beszallok, adok pénzt stb mindig azt mondjak h nem kell 😂és h nekik jó ez meg ez az ő házuk… szerintetek? Szép házunk van takaros udvarral, menő kocsi stb de 19 fok..

#19 fok fáznak a lányok #E.ON , celsius, fárenhelyt, lány, csaj , punesz, randi szexrandi #Digi dugi, vastag takaró
2022. dec. 18. 16:00
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Többieknek is köszönöm! Látom a vicceskedvűek is még aztán hamar idetaláltak 😂takaró alatt vagyis na erted ha egymásba vagyunk nem fázunk. Amúgy nálatok hány fok van?

Van aki F-ben meri a fokot de nem tudok németül én angolos vagyok Ezért nem tudom leírni a Helyesen a fárenhelytet! Bocs h nem vagyok nemet hiába gunyolódsz, hiába “xd”zel!

2022. dec. 18. 17:11
 12/34 anonim ***** válasza:
55%
Ha az én pasim lennél...örülnék ha elmondanád hogy ez a helyzet ennyi fok van átmennék e így is. Én mivel fázós vagyok élből elutasítanám és nem lenne vita abból hogy átmegyek nem szóltál hogy ennyi a max fok én meg didergek mint a kocsonya. Szóval szerintem kérdezd meg a lánytól. Egyébként elég ostobák a szüleid. 19 fokba nem sok lány fog átmenni. Nálunk is legalább 23-25 fok és nem érdekel a számla de nem fogok fagyoskodni.
2022. dec. 18. 17:14
 13/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, nagyon szégyellem h ennyire idióták a szüleim :/
2022. dec. 18. 17:19
 14/34 anonim ***** válasza:
92%
Mondd meg nekik,a csajok nem akarnak a hidegbe felmenni hozzád.
2022. dec. 18. 17:21
 15/34 anonim ***** válasza:
25%

#Digi dugi, vastag takaró

Xd

Nálam szerintem 16-17 fok van

3 szoba, egyet fűtök a 4 fokozatból 2-esen és majdnem 3 méter a belmagasság

első emelet (nem lakik alattam senki)

Fel kell öltözni, pizsama + vastag fürdőköpeny + forró tea a kézbe + duplapaplan

2022. dec. 18. 17:51
 16/34 anonim ***** válasza:
82%
Bevállalom a csajt. Itt min 25 fok van, de szokott lenni 30 is. Nem, nem gáz. Kadaló. :)
2022. dec. 18. 17:59
 17/34 anonim ***** válasza:
74%
Akinek ez így megfelel hát hajrá de senki mástól nem várhatjátok el. 15 szerintem te vagy az elkényeztetett kis hülye gyerek. Senki nem akarja hogy a gyereke fázzon plusz jól élnek telne rá szóval inkább hallgass.
2022. dec. 18. 18:01
 18/34 anonim ***** válasza:
37%
#17 Ha a szüleinek ez a kellemes és ez fér bele a büdzsébe, akkor ne a gyerek mondja már meg, hogy hány fok legyen otthon. Fel tud venni egy pulcsit és kész, ne tegyél már úgy, mintha 19 fokban halálra kéne fagyni. Vagy vigye akkor a lányt hotelbe.
2022. dec. 18. 18:09
 19/34 anonim ***** válasza:
33%

pizsama + vastag fürdőköpeny + forró tea a kézbe + duplapaplan kombi miért nem megoldható nálatok?

szaunáztok?

2022. dec. 18. 18:19
 20/34 anonim ***** válasza:
88%

Az, hogy fázol, nem kényesség. A többség fázik 19 fokban és egyáltalán nem vágyik erre az érzésre, főleg nem otthon. Én 21 fokban már vastag pulóver én, vastag nadrágban, vastag zokniban elem az életem. Alváshoz szeretem az ilyen alacsony hőmérsékletet, de az, hogy csupa vastag holmi an is be kell takaróznom egy filmnézéshez (mert nálam ezt jelenti a 20-21 fok, az egyáltalán nem kellemes. Nem azt mondom, hogy nem mennék így a párom hoz, mert az már valóban kényesség, de nem ez lenne az élvezetek csúcsa és otthon főleg nem tenném ezt, ha nem nagyon muszáj.

Kérdező, a megoldás valóban az, hogy szólsz előre a csajnak, hogy ez ennyi, erre készüljön, ettől még szívesen látjátok. A többség nem fog nemet mondani.

2022. dec. 18. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!