Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy hozzam fel a csajt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hozzam fel a csajt hozzánk ha nálunk 19 fok van?

Figyelt kérdés
Anyám apám jó emberek , nem vagyunk szegények, de nagyon spórolósak a szüleim ugye én velük elek meg! És folyton baszogatnak h miért nem hozom haza a lányokat, aludjanak itt velem. Télen ez felejtős, mert nálunk 19 fok van mert szerintük ez egészséges! Én is el vagyok amúgy benne de attól felek a csaj fazni fog és elhagy, amiért a szuleim ennyire sóherek. Mondtam nekik beszallok, adok pénzt stb mindig azt mondjak h nem kell 😂és h nekik jó ez meg ez az ő házuk… szerintetek? Szép házunk van takaros udvarral, menő kocsi stb de 19 fok..

#19 fok fáznak a lányok #E.ON , celsius, fárenhelyt, lány, csaj , punesz, randi szexrandi #Digi dugi, vastag takaró
2022. dec. 18. 16:00
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
95%
Szakadok a keresőszavakon XD
2022. dec. 28. 09:49
 32/34 anonim ***** válasza:
38%
13 - Miért bántod a szüleidet? Közben meg nem tudsz megoldani semmit, csak tőlük vársz mindent.
2023. jan. 10. 14:49
 33/34 anonim ***** válasza:
100%
31. Most néztem csak .. mint ha moricka akarná becserkészni a csajt . Xdd
2023. jan. 10. 14:52
 34/34 NTBS ***** válasza:
100%
Elmondod neki előre. Ha szeret felmegy. Legfeljebb nem lesz semmi.
2023. jan. 10. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!