Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Manapság már egy 5-ös 6-os nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már egy 5-ös 6-os nő is azt hiszi, hogy a chad az ő szintje?

Figyelt kérdés
2023. márc. 28. 09:07
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
91%
40 És ez miért zavar téged? Ha tényleg így hiszik, akkor lelkük rajta, ők legalább nem nyígják tele az étert a nyomorukkal.
2023. márc. 28. 13:15
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

"Ha bevetted, meglátod az igazságot, és nincs visszaút a hazugságokba."

Eltorzult, hamis világban éltek. Köze nincs a valósághoz az agymeneteteknek.

2023. márc. 28. 13:31
 43/62 anonim ***** válasza:
100%

"Az emberi kapcsolatok nagy része dogmákra, hazugságokra és tabukra épül, amelyekkel a biológiát akarják elfedni, logikailag és erkölcsileg magyarázni azt. Szerintem ez képmutatás az emberiség részéről."

Rendben. De akkor miért sírsz, hogy neked "nem jut nő", ha úgyis csak hazugságot és képmutatást jelentene egy kapcsolat? Sírsz azért, mert nem kapsz meg valamit, ami - véleményed szerint - rossz. Ahelyett, hogy hálát adnál, hogy neked nem kell képmutató és hazug világban élni.

Ezzel szemben az összes kérdéssel önigazolást keresel.

2023. márc. 28. 13:39
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

#38 Nekem mondta már azt

egy 36 éves, de 45-nek kinéző faszi, hogy a nők 25 évesen ÖREGEK már.

Mondom hagyjad már, tata.Lassan a székből nem tudsz már felkelni, a kutyának nem kellesz, magányos vagy, és akkor a 25 éves nők az öregek, mi?

2023. márc. 28. 13:42
 45/62 A kérdező kommentje:

“Rendben. De akkor miért sírsz, hogy neked "nem jut nő", ha úgyis csak hazugságot és képmutatást jelentene egy kapcsolat? Sírsz azért, mert nem kapsz meg valamit, ami - véleményed szerint - rossz. Ahelyett, hogy hálát adnál, hogy neked nem kell képmutató és hazug világban élni.

Nem hinném, hogy sírtam, lehetsz keversz valakivel. Én csak beszélgetek erről, és szeretném ha mások is látnák amit én. Igen, van önzetlen cseleket is, bármennyire is szembe megy a biológia által determinált önzőséggel. Láss csodát.

Én egyébként pont az ösztönös állatszinttel ellentétes viselkedésmódokat mutattam egész életemben, szerintem nem lehet engem megvádolni ilyesmivel.

És amellett is szavaznék, hogy minden ember felülírja ösztöneit.

De mivel tudom, hogy ez csak nagyon kevés embernek sikerül, ezért nem nagyon erőszakoskodom ezt illetően. Tehát marad a felvilágosítás egyelőre.

2023. márc. 28. 14:31
 46/62 anonim ***** válasza:
72%

Mmmiért is lenne jó felülírni az ösztöneinket?

Épp elég módon szakadtunk már el a természettől és épp eléggé látszik, hogy meg is fizetjük az árát kamatostul.

Szóval... miért lenne az jó az embernek, ha elszakadna teljesen az ösztöneitől?

2023. márc. 28. 14:38
 47/62 A kérdező kommentje:

14

“ Csak javaslatott tettem. Ezen egyedül azok szoktak hisztériázni meg azok kategórizálnak így embereket akik lúzerek.”

A lúzer is egy kategória. Hoppá!

Ezt a bélyeget a helyi menő csávók meg csajok használják olyanokra akik rosszabbul néznek ki mint ők és/vagy rosszabbul megy nekik sorsuk.

2023. márc. 28. 14:38
 48/62 A kérdező kommentje:

21

“ 91%

Tegyük fel, hogy igazatok van, és a csúnyácskább/átlagosabb nők úgy élik az életüket, hogy nagyritkán szexelnek egyet egy jó pasival. Értelemszerűen baromság, te tegyük fel... Nos, akkor mi van? Mi közötök hozzá?”

Ez esetben jár egy bocsánatkérés az inceleknek hiszen az elejétől igazat beszéltek, és alaptalanul oltogatták őket.

Érdekes, tehát most pozícióváltás történt, elfogytak az érvek és az a válaszotok, hogy na és?

Tehát ártatlanul szidtátok az inceleket akik a piac eltorzulására fogják, hogy nekik nem jut nő?

2023. márc. 28. 14:44
 49/62 anonim ***** válasza:
70%

48

Elkerülte a figyelmedet az a félmondat, hogy "értelemszerűen baromság"? :DDDDDDDDDDDDDDD

2023. márc. 28. 14:50
 50/62 anonim ***** válasza:
100%
Most, ha csak egy chad mellett érzem magam nőnek, akkor miért kéne mással foglalkoznom?
2023. márc. 28. 15:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!