Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Zavarna? Kiakadnál? Egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavarna? Kiakadnál? Egy társaságban az ex! Hazudott is.

Figyelt kérdés

Szóval 5-6 randi volt már, közel is kerültünk egymáshoz nagyon. Az egyik randin láttam a telefonja kijelzőjén egy nő nevét piros szívvel mellette.

Elárulta, hogy az ex nője hívja munka ügyben, mert a csaj főnökével van közös projektje (a csaj a titkárnője). Emiatt beszélnek csak. A nevét nem változatta meg a telefonjában, mert nem érdekli, ezzel indokolta. Láttam egy másik alkalommal, hogy Watsappon is beszélgetnek, emellett a csaj az összes képét kedveli…

Most láttam egy Instagram sztorit, ahol nagy társaságban van megjelölve az úr és az ex is ott van, talán 1 ember vagy 2 ül köztük.

Nem merem/akarom számon kérni, mert senki sem vagyok számára (még…), de rohadtul zavar!!!

Mindig kedves, készül, segít egyébként, meglep, kedvemben jár.

Hosszú évekig együtt volt a nővel, kb 2 éve szakítottak elvileg, de már azt sem hiszem el! + nála eddig nem lehettünk soha, mert elvileg egy kollégája húzza meg most nála magát ideiglenesen. Hazudik talán? Kérdezzek rá? Megőrülök!

N/28, F/34

2023. márc. 26. 23:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
A megoldás rém egyszerű....beszéljetek telefonon vagy az a legjobb ha találkoztok személyesen. Az én párom is teljesen ki volt akadva arra, hogy az exemmel közös vállalkozásunk van és ha nem is napi, de heti 3-4 alkalommal találkozunk és elég gyakran beszélünk. Leültek, megbeszélték, az exem is elmondta, hogy saját élete van és új kapcsolata és akkor megnyugodott. Mondjuk azt furcsállom, hogy minek kell szívecske a neve mellé, de a mai világban már semmin nem lepődöm meg.
2023. márc. 27. 09:20
 12/15 anonim ***** válasza:
95%

Nekem ez lezáratlan ügynek tűnik, még ha valóban szakítottak is. Nem hiszek a válás/szakítás utáni barátságban, szerintem ilyenkor az egyik fél még mindig kapaszkodik a másikba. Sokat nem remélnék attól, hogy megkérdezed, hogyan is állnak a dolgok. Mindenesetre egy próbát megér, ha úgy látod, hogy hazudik, mellébeszél, akkor zárd le az ügyet.

N

2023. márc. 27. 09:53
 13/15 anonim ***** válasza:
93%

"Az egyik randin láttam a telefonja kijelzőjén egy nő nevét piros szívvel mellette."

És téged majd hogy ír be? Én azt mondom, hogy nem érdemes vele foglalkozni.

Már most ennyi félreérthető dolog van.

2023. márc. 27. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Úgy gondolom fölösleges rákérdezni, mert mindegy mit mondd úgyis te égsz be rendesen. Ne talizz vele inkább többet, tiltsd le.
2023. márc. 27. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
95%

Hasonló helyzetben voltam én is.

Már az elején mondta, hogy szakítottak a nőjével, de mivel nincs a nőnek hova mennie még, együtt laknak, ok nagy nehezen benyeltem.

Majd szintén gyakrabban hívta a "Katám" szám, de ne aggódjak ők már csak barátok. Ez így ment egy ideig mire elegem lett, megkerestem a nőt aki bár megmondta hogy szakítottak, de mindig visszasírják egymást.

Na mondom akkor a soha viszont nem látásra...

2023. márc. 27. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!