Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavarna? Kiakadnál? Egy társaságban az ex! Hazudott is.
Szóval 5-6 randi volt már, közel is kerültünk egymáshoz nagyon. Az egyik randin láttam a telefonja kijelzőjén egy nő nevét piros szívvel mellette.
Elárulta, hogy az ex nője hívja munka ügyben, mert a csaj főnökével van közös projektje (a csaj a titkárnője). Emiatt beszélnek csak. A nevét nem változatta meg a telefonjában, mert nem érdekli, ezzel indokolta. Láttam egy másik alkalommal, hogy Watsappon is beszélgetnek, emellett a csaj az összes képét kedveli…
Most láttam egy Instagram sztorit, ahol nagy társaságban van megjelölve az úr és az ex is ott van, talán 1 ember vagy 2 ül köztük.
Nem merem/akarom számon kérni, mert senki sem vagyok számára (még…), de rohadtul zavar!!!
Mindig kedves, készül, segít egyébként, meglep, kedvemben jár.
Hosszú évekig együtt volt a nővel, kb 2 éve szakítottak elvileg, de már azt sem hiszem el! + nála eddig nem lehettünk soha, mert elvileg egy kollégája húzza meg most nála magát ideiglenesen. Hazudik talán? Kérdezzek rá? Megőrülök!
N/28, F/34
Hazudik!
Aki valami kacifántos magyarázatot ad arra, hogy miért nem lehet hozzámenni, az hazudik. Ott lakik a kollégs? És? Attól még felugorhattok hozzá, hogy legalább megmutassa hol él.
Lehet félreérthetően írtam, az ex nő az üzleti partnere titkárnője, azt mondta, de nem tudom elhinni…
Szerintem szakítás után nincs barátság, az nem az! Tuti kefélnek, ha éppen nem velem van..
Tedd ki! Egyértelmű,hogy van köztük valami.
Hiába nem vagytok együtt,ha közben hülyít téged meg ígérget.
Vagy még többen is vagytok egyszerre..
Mielőtt meggondolatlanul cselekednél, az a józan paraszti ész eléggé jól jöhet most, "há' mibű értetik az ember, ha nem a szóbú"...vázold neki, hogy téged ez kiakaszt, neked ez sok, túlmegy, átmegy egy határon a te értékrendedben.
Amúgy jobb ezt még az elején letudni ezt, mivel rengeteg olyan fél van, akik szakítás után ugyanúgy tartják a kapcsolatot az exel, mintha az ég világon semmi sem történt volna köztük soha, és ők kutyahétköznapi dolognak tartják ezt, nem gondolnak bele, hogy ez majd az ujdonsült felet krvára felbssza. Ami amúgy érthető, hogy zavar téged ez, általában sok embert zavarna ez.
Szóval mond el neki, lehet ő fog kibszni téged, hogy mit gondolsz, majd érted feldobja a barátságát az exével...há' ki vagy te....?
Szóval ezért írom, hogy jobb az elején tisztázni ezt, mert ha belemész, hogy oké, megprobalod, csak magadat fogod idegileg kicsinalni. (200 dollárt teszek rá amúgy, hogy bsznak.)
Mondjuk azt nem értem prosztóéknál az újdonsült felet mit zavarja ennyire az ex, mikor ő is ex lesz hamarosan, aki ki lesz dobva, le lesz törölve az összes régi kép stb nem is ismerik egymást. Csak a hátulról furkálás marad, mert az ex családtagjaival persze puszipajtás marad, mert azt illik, csak azzal nem illik beszélni akivel amúgy lelki beszélgetéseket is folytattak jó esetben, hiszen ezért jöttek össze, ugye a közös "értékrend" mert prosztóéknak persze "értékrendje" van bárkivel összefekszenek, prosztóék persze csak dugnak mi másért jöttek volna össze bárkivel.
Prosztóék nyugodtan tekintsék magukat jövendőbeli exnek, mit pattognak, majd az utánuk következő megmondja mi legyen, húzzák meg magukat addig is.
Tényleg nem értem prosztóéknál miért van ekkora nagy arca az aktuális kapcsolatnak (ami kb pár hét örök szerelmet jelent), hogy ő majd megmondja mi van, mikor már akkor kb félig ex ő is mikor először randiztak.
Most ebben a kérdésben persze ez esélyesen megcsalás, de normál esetben nem ez van csak sima normális kihűlt érzések az ex-el normális viszony.
"nála eddig nem lehettünk soha, mert elvileg egy kollégája húzza meg most nála magát ideiglenesen"
Én már itt kiadtam volna az útját. Sosem voltam ilyen sunyi, mismásoló ember, természetes, hogy nem akarok ilyet partnernek se.
Nyugi, ez a sztori több sebből vérzik.
Az ex fixre jàtszik még nàla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!