Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most tényleg ez akkora probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ez akkora probléma?

Figyelt kérdés
Egy sráccal pár napja, jól elbeszélgettünk Tinderen, majd meg kérdezte, hogy nincs-e kedvem átmenni Messengerre vagy más milyen platformra. Írtam neki, hogy még nem nincs. Csak Messengert használok,napközbe ott sem írok állandóan, ugyan olyan lett volna, mint a Tinder. Meg a Messenger nem erre való szerintem. Aztán mikor megírtam neki, hogy nem akkor törölt Tinderről. Normális ez?
2023. márc. 25. 06:25
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
63%
Ki a fa*om pontoz le mindenkit?
2023. márc. 25. 08:49
 22/31 anonim ***** válasza:
0%
Én, mert a válaszaitok nem hasznosak.
2023. márc. 25. 08:50
 23/31 anonim ***** válasza:
85%

"Ha odáig lettél volna a pasiért, nem kérdés hogy átmész vele messengerre,-vagy másra-. Végül is mi van ebben? Semmi"

Egy napja ismerkednek, hogy lett volna már oda? Ha pl. két hónapja tökölődnek, és a csaj húzza az időt akkor még megérteném, hogy elfogy a pasi türelme. De így? Nem csinált semmit. Nem mindenki akarja megadni a teljes nevét, kiadni magát, annyi agresszív személysegzavaros, narcisztikus, pszichopata van, én sem tenném.

2023. márc. 25. 09:03
 24/31 anonim ***** válasza:
38%
Ha a való életben ismerkedsz akkor hogyan húzod a másik agyát hónapokig, csak mert te "nem akarod kiadni magad" mintha valami fontos ember lennél..
2023. márc. 25. 09:21
 25/31 anonim ***** válasza:
58%
Én Badoon jártam így, de nálam nem másfél nap után akart átmenni Messengerre hanem a 2.kèrdèse volt ez. Én is elutasítottam a dolgot, azóta szerencsére nem is keres.
2023. márc. 25. 11:45
 26/31 anonim ***** válasza:
72%
Prűd?
2023. márc. 25. 12:08
 27/31 anonim ***** válasza:
49%
Kérdező, látatlanban írom, hogy nem veszítettél semmit ezzel az arrogáns pöccsel.
2023. márc. 25. 12:28
 28/31 anonim ***** válasza:
0%

Tényleg, ha személyesen ismerkedsz valakivel, neki milyen elérhetőséget adsz meg? Közösségi media. Ha meg valamit szégyellsz ott, akkor ne tedd föl.

Nekem az, hogy valaki át akart menni messengerre azt jelentette, hogy komolyabban akar ismerkedni, több dolgot szeretne tudni és mellettem nem akar hat másikkal beszélni.

2023. márc. 25. 12:53
 29/31 anonim ***** válasza:
50%
22. Köszi, hogy beírtál és mi is lepontozhatunk gyökér.
2023. márc. 25. 13:35
 30/31 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem azért más személyes tali után megadni bármit, mint egyik oldalról a másikra ugrálni.
2023. márc. 25. 13:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!