Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most tényleg ez akkora probléma?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg ez akkora probléma?

Figyelt kérdés
Egy sráccal pár napja, jól elbeszélgettünk Tinderen, majd meg kérdezte, hogy nincs-e kedvem átmenni Messengerre vagy más milyen platformra. Írtam neki, hogy még nem nincs. Csak Messengert használok,napközbe ott sem írok állandóan, ugyan olyan lett volna, mint a Tinder. Meg a Messenger nem erre való szerintem. Aztán mikor megírtam neki, hogy nem akkor törölt Tinderről. Normális ez?
2023. márc. 25. 06:25
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
Én 25 éves vagyok, a srác meg 32.
2023. márc. 25. 06:25
 2/31 anonim ***** válasza:
74%
Normális, ha még nem akartál átmenni, mert korainak vagy feleslegesnek érezted, de lehet hogy ő úgy gondolta, hogy megvan köztetek a szimpátia és ez egy előre lépés lehet, amit te elutasítottál. Ebből kifolyólag úgy gondolhatta nem érdekled és nem akarta tovább húzni az időtöket. Szóval az ő álláspontja is valahol normális.
2023. márc. 25. 06:40
 3/31 anonim ***** válasza:
69%
Sosem értettem, miért mániája ez a pasiknak. Nem mindegy, melyik felületen írogattok? Ugyanannyi időbe telik megnyitni. Mitől lenne ez előrelépés?
2023. márc. 25. 06:41
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Mi a különbség? Mitől jobb neki a messenger de ugyanígy kérdés számomra, neked mitől "korai" még a messengerre átmenni? Nekem az egész érthetetlen.
2023. márc. 25. 06:48
 5/31 anonim ***** válasza:
62%
Az, hogy törölt, ugyanakkora probléma, mint az, hogy te nem akartál más platformot használni. Nem nagy probléma, de neki fontos lett volna, neked meg az fontos, hogy egyelőre maradjatok ezen. Igazából kevés olyan dolog van, ami önmagában probléma, csak attól lesz az, hogyha az egyik fél annak érzi.
2023. márc. 25. 06:49
 6/31 anonim ***** válasza:
28%

Semmitol.

En is allandoan belefutok ebbe.

Volt 1ev mikor az osszes eppen letezo csevegoapp a telomon volt. Teljesen elvesztem benne.

Azota toroltem mindet egyedul a messenger van. Ha valaki mast akar igy jart. Amugy meg a badoo tinder is csevego app...

7/31 anonim ***** válasza:
64%

Én is mindig átmegyek messengerre ha szimpatikus a másik, mert sokkal több üzenet és kép küldesi opció van(kép alatt a mindenféle memeket meg ilyeneket értem). Ez mitől korai?

24N

8/31 anonim ***** válasza:
35%

Birom mikor maguktol megsértődnek mert kitalálják maguknak hogy biztos nem érdekelnek:D

Annyian csinálják ezt.

En volt akinek ritkán írtam de mert nem értem rá es nem vagyok csetfüggő sem, erre elkezdett beszólogatni megbantani tiltanom kellett.

Eszükbe nem jutna kérdezni.

Kitalálnak vmit maguknak hogy biztos nem érdekel engem szórakozom vele aztán ezért szemétkednek.

Az ilyeneket nem is bánom hogy megszűnnek. Nekem nem kell olyan pasi aki fantáziálgat hogy en biztos ezért nem írok viztos azért mondtam amit biztos szórakozom csak vele.

Aztán dühöngenek a nem valós hanem kitalált dolgaikon.

2023. márc. 25. 06:55
 9/31 anonim ***** válasza:
24%

Igen így van ez amikor tele vannak ezek a platformok rengeteg emberrel, már nem áll meg egynél, gyorsan hajtja a következót, nem kell alkalmazkodni, várni, mindent azonnal akarnak. Ha jobban bejöttél volna neki külsőleg, biztos tudott volna még várni, de mivel valószínű még legalább 5 csajjal levelezik, így lelépett, azt keresi aki egyből ugrik minden szavára neki. Semmit nem tettél rosszul, inkább örülj, hogy hamar kiderült milyen felszínes pali. Majd a szexnél meg sürgetett volna, lehet akaratos, irányításmániás, ki tudja. Ez a baj a mai világgal, nincs türelem, az emberek futószalagon érkeznek, bárki bármikor helyettesíthető, nem is értem, nekem biztos nem jönne be ez a netes ismerkedés. Itt van ez a tegnapi is:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..

2023. márc. 25. 07:02
 10/31 A kérdező kommentje:
Hozzá teszem, hogy másfél napja beszélgetünk csak.
2023. márc. 25. 07:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!