Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért van az,hogy annyi nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az,hogy annyi nő dohányzik?

Figyelt kérdés
Ismerkedik az ember jókat beszélget neten meg szimpatikus is a másik aztán pár beszélgetés után jön a nem gond én dohányzom dolog,lehet én vagyok a hülye de nekem ez kiábrándító.Én pl nem dohányzok sőt annyira utálom,hogy ha rám fújják a füstöt akkor még fulladok is tőle meg a füsttől koszosnak érzem magam meg olyan furán.

2023. márc. 23. 13:13
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

19/

Karrier vagy család szerintem nem fér össze szóval karrierrel ütöd a gyereket meg még akár házasságot is bár az még beleférhet.

2023. márc. 23. 23:02
 22/22 anonim ***** válasza:

21 PhD hallgató vagyok és az itteni női oktatók/kutatók szinte mind anyukák. Volt, aki PhD előtt szült, volt, aki 40 éves kora körül, de valahogy csak összehozták.

Férfiaktól karriert elvarni meg reálisabb dolog. Nem bevett szokás, hogy ők szülnek, maradnak otthon minden gyerekkel 2-3 évet, szóval nekik ezt könnyebb elérni, ha akarják. :)

2023. márc. 23. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!