Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen frappáns választ lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen frappáns választ lehet adni arra a szakítós dumára, hogy "túl jó vagy hozzám"?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy ez a legszarabb szakítós duma a világon, de napjában 3x hallom a barátnőmtől akitől hétvégén költözöm el, én meg csak hümmögök és amúgy tényleg túl jó voltam vele, meg sem érdemelte. De nyilván ezt odamondani így elég egós és beképzelt lenne.

Van erre valami jó és frappáns válasz?

2023. márc. 22. 11:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

#10 De rossznak nem tartod magad, látod.

Amúgy most nem ismeretlenül piszkállak, csak általánosságban írtam valamit.Olyan nem létezik, hogy egy épeszű ember a rosszat választja, mert úgy gondolja, hogy a jót nem érdemli meg.

Te is hiába tartod magad semleges embernek, inkább egy köteg húszezrest választanál és nem pedig azt, hogy egy zsák szart a fejedre borítsanak.

2023. márc. 22. 12:24
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
11-es, viszont szerintem olyan van, hogy tudod, hogy rosszul bántál a másikkal és nem érdemelte meg, amit kapott tőled. Ilyenkor lelkiismeret furdalásból mondhatod, hogy túl jó a másik hozzád. Mert fordított helyzetben lehet, hogy leordítottad volna a hajat a fejéről.
2023. márc. 22. 12:27
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Válaszold azt, hogy:

Tuuuuuudom!

2023. márc. 22. 12:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Akkor most összejött egy pasival, aki rosszabb mint te?

Nyugodtan röhögd arcon, kérd meg, hogy találjon ki újat, mert ezt hallottad, de amúgy meg bírja már ki csendben azt a kicsit, amíg elmész.

Amúgy nyugodtan mondhatod, hogy tényleg túl jó vagy hozzá, de majd lesz olyan, aki megbecsül téged.

2023. márc. 22. 12:32
 15/21 anonim ***** válasza:

Se szart, se pénzt nem mernék választani. Félnék, hogy valami csapda van.

Próbáltam elnyomni. Próbáltam nem gondolni rá, mit láthat bennem a másik. Úgy éreztem, rám pazarolja a jóságát, mikor ezer másik ember ezt vissza tudná adni, és amit tőlem kap, az nem elég. Teher volt ezzel élni.

2023. márc. 22. 12:32
 16/21 anonim ***** válasza:

#12 Igen, esetleg olyan lehet, hogy bűntudatból mondja.De ez is egy olyan dolog, hogy akit megbecsülsz, azzal nem fogsz úgy bánni, hogy utána bűntudatod legyen.

Természetesen ez sosem arról mond el véleményt, akivel így viselkednek, hanem aki bántja a másikat.

2023. márc. 22. 12:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

16-os, pontosan. "Túl jó vagy hozzám" - vagyis én voltam rossz hozzád, én vagyok túl rossz. Nem azért mondja, mert valóban rosszabbnak gondolja magát, hiszen akkor rajongana a jóért, amit kap, csak egy bűntudata van, amiért rosszul bánt a másik emberrel és ezt mondja ki. szerintem ez erről szól.

Annyit lehet rá mondani, hogy igen, valóban nem jól bántál velem.

2023. márc. 22. 12:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod mit? Igazad van, most már én is látom. Kívánom, hogy a következő pasid a hozzádvaló szinten legyen"

Aztán értse , ahogy akarja...

2023. márc. 22. 12:42
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Én csak megvonnám a vállam és közölném, hogy "tudom". néha a kevesebb több

Mondjuk azt nem értem, hogy aki annyira rosszul érzi magát attól, hogy a párja jobb nála, az miért nem fejleszti magát.

2023. márc. 22. 12:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Miutan dobott nem erdekled ot lelkileg.. hiaba hiszed hogy barmilyen erzelmi hatast tudsz kivaltani par szóval..nem fogsz!
2023. márc. 22. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!