Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt mondja soha nem találkozot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondja soha nem találkozott még ilyen lánnyal mint velem, de kapcsolatot nem szeretne?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel 2 hónapja randizom, csókolóztunk, de még nem feküdtünk le mert még szűz vagyok és kapcsolaton kívül nem akarnék lefeküdni valakivel.

De nagyon jól kijövünk, sokat vagyunk egymásnál, megyünk kirándulni, sokat nevetünk együtt.

Olyanokat mond sűrűn hogy még sosem találkozott ilyen lánnyal és szeretne minél több időt együtt tölteni velem, tudom hogy szexuálisan is vonzódik hozzám mert volt már nem egyszer hogy csókolózás közben felállt neki stb

De mikor felhozom neki hogy járhatnánk, vagy csak utalok rá valamivel, akkor mindig tereli a témát

Nem tudom miért lehet, miért nem akarna velem kapcsolatot rendesen

Más lányokkal nem beszél, ha nálunk van és akár mosdóba megy vagy csak a konyhába inni valamit, simán nálam hagyja nyitva a telefonját, nem takargat semmi ilyet

Van tippetek?

2023. márc. 20. 14:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

elmúltam 40 éves, de látom, az az ilyen típusú naív kiscsajok sosem fogynak ki.

mindig van valaki, aki okosabb mindenkinél, hogy "de ez más", "de engem nem megfektetni akar", "csak fél bevallani az érzéseit"

Istenem, hányszor és hányszor hallottam ezt a dumát. És a vége mindig ugyanaz lett, az aktuáli naíva aláfeküdt a srácnak, majd csodálkozott, hogy az lett, amit a srác előre mondott. Hogy csak egy kettyintés.

2023. márc. 20. 16:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Magyarul sosem találkozott még ilyen lánnyal = különleges vagy, az egódnak jól esik, és könnyebben fogadod el az elutasítást. A lényeg nem akar kapcsolatot veled, a többi csak porhintés.
2023. márc. 21. 06:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Tudod, mondani bárki tud bármit. Én is mondhatnám, hogy én vagyok az Orleans-i szűz...

Azt mondja, amit hallani szeretnél, csak hogy megfektethessen.

2023. márc. 21. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!