Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nekem kéne több eszem legyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem kéne több eszem legyen?

Figyelt kérdés

Nekem nincs kapcsolatom, van egy férfi aki nagyon tetszik. Van családja, 2 kisgyereke, úgyhogy nem próbálkoztam be nála, meg alapból azt hittem nem kedvel engem.

Pár napja viszont egy közös eseményen voltunk, ott allandoan nézett, de azt hittem félre értem. A családja is ott volt. Aztan amikor este a felesége haza ment a kicsikkel, akkor oda jött hozzám beszélgetni, spicces volt, de egyértelműen rám nyomult. (közel jött, nézte a szám, meg is érintett)

Gondoltam jobb lesz mindekinek ha inakbb lelépek. Utána bejelölt facen, lajkolgatja a képeimet. Nagyon nehéz ellenállnom neki. Nekem kell több eszem legyen, vagy menjek bele a játékába legközelebb?

2023. márc. 18. 20:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Ne legyél hülye picsa.
2023. márc. 18. 20:13
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem tartom annak magam, nem hiába léptem le az első alkalommal. De ilyen esetben azért elgondolkodom, hogy ha nem velem teszi meg, akkor massal úgyis megfogja tenni. Tehát miert nekem legyen eszem amikor neki van családja?
2023. márc. 18. 20:15
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Jaaa, neked nem fontos, hogy a tükörbe tudj nézni? Akkor pattanj a farkára.
2023. márc. 18. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
94%
Igazad van, lehet mással fogja tönkre tenni a családját. Inkább te légy az aki ebben besegít. Nem lesz hosszú életű de ezért ne fájjon a fejed majd ha félredob mint egy zsepit.
2023. márc. 18. 20:20
 5/11 A kérdező kommentje:

3

Szexuálisan izgat, kapcsolatra nem kéne. Olyan nekem nem kell kapcsolatra akinek gyereke van, meg kb 15 évvel idősebb nálam...

2023. márc. 18. 20:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Pofám leszakad a mai embereket láttán, mennyire nincs gerincük. Természetessen általánosságra értem, ahogy itt is.
2023. márc. 18. 20:31
 7/11 anonim ***** válasza:
92%
Nem a családja miatt legyen eszed. Az az ő dolga, nem a tied. Hanem azért, hogy tartsd magad annál többre, minthogy egy ilyen hímribivel dugj.
2023. márc. 18. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
27%
Ja, hogy kapcsolatra nem kéne? Akkor csináld, aki jó neked. Nem a te dolgod a többi.
2023. márc. 18. 20:45
 9/11 anonim ***** válasza:
49%
Téged nem zavar, hogy családja van, csak a izeddel gondolkodsz? Eléggé baj, de ne félj, ha neked lesz családod a tiéd ugyanolyan ribizli mint te tönkrefogja tenni. Nyugodtan szexelj vele, visszakapod úgyis. 😂
2023. márc. 18. 20:49
 10/11 anonim ***** válasza:
81%

Neked sincs lelked,beálltál a sorba...

Nem a vágyaid,hanem a gondolkodásmódod miatt!...

2023. márc. 18. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!