Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek mert már kezdem feladni?
2010. okt. 6. 20:41
"Nem tehetek róla hogy jól szituált vagyok!"
Persze, hogy nem tehetsz róla. Mert örökké minden a s.gged alá lett rakva... Tipikusan kiderült rólad milyen vagy, és inkább nem részletezném.
Én férfi vagyok, de ha nő lennék akkor se kellenél ha milliárdjaid lennének a számládon.
Úgyhogy a nyugodalmas jó éjszakát!
2010. okt. 6. 20:42
Nem kérdező sötét hanem ti ,hogy nem esik le hogy kamu kérdés ennyi csökött elmélyüt még nem láttam s egyesek próbáljak megfejteni a kérdést közben egy 15 éves gyerek le van fáradva...mindent nem kell elhinni...
2010. okt. 6. 21:10
Az előzőnek: sajna elég sok ilyen ember van a valóságban, szóval simán elhiszem ha valaki feltesz itt egy ilyen kérdést. Már ott gyanús volt az egész, h egy egyetemista korú egyén nem használ X-et az sz-helyett. Tipikus tini szokás. A 2. kérdésnél meg simán világossá vált h kamu.
2010. okt. 6. 21:19
Ha ez nem fake akkor egy büdös kis pöts vagy! És azért nem akarnak válaszokat írni mert nem akarják, hogy összejöjjél a csajjal! Mert egy kis paraszt vagy aki azt hiszi, hogy amit ő akar azt mindig meg is kap majd! Pedig nem úgyhogy kinyalhatod!
2010. okt. 6. 21:21
21:19 Én elhiszem,hogy vannak ilyen emberek de az írás módján látszik hogy kamu meg az is hogy tizenéves ...na meg ott van hogy az egész szövegben burkoltan magát szidja rossznak álltja be amit egy ilyen egoista , nagyképű embernél kötve hiszek el...
2010. okt. 6. 22:30
én azt nem értem hogy mi a f*sz az értelme kamu kérdéseknek ?
én mondjuk nem vágtam le hogy kamu , de az ember rááldozza a saját idejét arra hogy ilyen balf*szokon segítsen, és akkor késöbb kiderül hogy kamu szöveg?
totál nem értem mi lenne az értelme annak hogy valaki kamusztorit irjon le.
és amugy meg tényleg vannak ilyen buta emberek :) de hát milyen nagy szerencse hogy nem mindenki egyforma.
2010. okt. 6. 23:28
23:28 Na látod pont ez volt az ö terve ,hogy felidegesítsen vele valakit s a aztán röhögjön egyet s utána felmegy a redtubera s kiveri....
2010. okt. 7. 11:48
Ha nem kamu, akk tuti, h cigó a kérdező...de sztem is kamu...ilyen segggfej ember nem sok van...
2010. okt. 7. 23:14
1.:Aki egyetemre jár BMW-vel (amit feltehetően az apja dugott a segge alá) TANULJON MEG ÍRNI!!!!
2.:Sztem ez kamu kérdés:D
3.:Ha igaz,TANULJ MEG ÍRNI,aztán csajozz...
2010. okt. 8. 20:07
Kapcsolódó kérdések: