Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes elvinni ezt a lányt kirándulni? (bővebben lent)
Holnap megyek egy lánnyal (20 éves, én 28 vagyok) kirándulni.
Óriási beégés de nincs se kocsim se jogosítványom ezért busszal fogunk lemenni (kb fél óra buszozás) a kezdő helyhez, onnan elsétálunk a következő településig egy parkerdőn keresztül ahol van egy kis wellness panzió. Nem alszunk ott, de bemegyünk fürdeni, majd hazamegyünk (szintén busszal)
Megadta a címét, hogy oda tudok menni holnap, de az a baj, és ez óriási égés, hogy szerintem arra számított és tényleg az lenne a legjobb ha autóval venném fel és úgy mennénk kényelmesen, nem a büdös busszal mindenféle emberek között. De nincs elintézve a jogsim, ebben az évben vagy jövőre fogom.
Ez gondolom 28 évesen nagyon gáz és nagyon elvárható.
Emellett mire kell szerintetek odafigyelni? Gondolom jó pont ha a buszjegyét és a belépőjét kifizetem illetve meghívom valamire ott, de a wellnessbe csak este 6 fele fogunk odaérni, addig kb 3-4 órán át kirándulunk a parkerdőn át a falvak között. Szóval azt viszont nem tudom, hogy a kaját a kirándulás alatt hogyan oldjam meg?
Buta kérdés, de gondolom várható, hogy csomagol magának ilyenkor valamit, vagy illene vinnem neki kaját? Illetve amire még gondoltam, hogy mivel úgysem játszik a kocsi 1-1 sört berakok és azt megihatjuk?
Ki mit mond? Szerintem ez így kocsi nélkül tajgetosz helyzet.
De miert nem beszelsz vele?
Tegyel egy javaslatot, hogy pl. te csinalsz par szendvicset, o meg hoz gyumolcsot meg diofeleket vagy amije van.
A sor teljeen jo, ha nincs tul hideg hozza.
Esku nem ertem, mit szenvedsz ennyit a kocsin, a tulkompenzalasod kicsit gaz.
Már megint te? Minden nap felteszed ezt a "nincsjogsimgázvagyok" kérdést?
Gáz vagy, igen. De nem azért, mer tnincs autód, hanem mert ekkora gyökér vagy.
Egyrészt ezt a kajás/italos kérdést vele beszéld meg.
Másrészt túlaggódod az autózást, nekünk van autónk, de a legtöbb túránkra tömegközlekedéssel mentünk, mert könnyebb megoldani, hogy a kezdőpontra elbuszozunk, majd a végpontról hazabuszozunk, nem kell még azt figyelni, hogy valahogy visszajussunk az autóig, amit ki tudja, hol hagytunk egész napra. Szóval ez egyáltalán nem olyan gáz, mint gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!