Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben?
Volt egy fiú, akivel sokáig össze jártam szexelni… de aztán úgy alakult, hogy elváltak útjaink. Azóta ő kevergett mással. Utána nem sok mindent hallottam felőle.
Viszont én nem vagyok olyan, hogy össze-vissza legyek mindenkivel. De nekem is vannak szükségleteim.
Ezért gondoltam felkeresem…Viszont pár hónapja elég lekezelő volt velem, szóval nem tudom mitévő legyek.
Más pasit nem tudsz összeszedni szexre, aki mondjuk nem aláz meg? Ennyire lábtörlő vagy már bocs? Kavar ezzel-azzal, nem félsz, hogy elkapsz tőle valamit? Egyáltalán miért nem keresgélsz olyan férfiak között, akik között egy párkapcsolatban gondolkodik?
Ennyire szereted, tiszteled önmagad csak, hogy szexre ráadásul olyan alakkal, aki lenezett? Írj rá, hogy:
"Igaz, hogy 0-nak, szexbabának tartasz, de nem zavar, csak gyere kúrj meg, hagyd magadon a többi nő nedveid azt is kiszívom!😝😍"
Sok sikert hülye liba! 🤦♀️🤡
Nyitnék más felé!
Mondjuk az első férfi felé aki ezt javasolja, és nem ítél el! 😀
Jogos a felvetésed!
De: ehet, hogy csak te érezted úgy, hogy "lekezel", mert épp rossz napja volt, fáradt volt vagy ideges.Ha jó volt a szex vele, egy kísérletet megér!!!
Mibe fogadjunk, hogy újra egymáséi lesztek ha megkeresed?!
3-as vagyok:
Persze, hogy erősen, szép szavak mióta hatnak? Ne legyen már ész nélküli, értékek nélküli utolsó liba. Nemi betegségeket szerezhet még orális szex, vagy csók által is.
Fel is csinálhatja, mert tudjuk, hogy a gumi, vagy tabi sem 100%-os védelmet nyújt terhesség ellen.
Ő meg egy hímringyó után futna?
Hát szerinted van tartása, vagy agya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!