Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ilyen helyzetben mit tennél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben mit tennél?

Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel már egy ideje ismerkedünk, de inkább baráti lett a viszonyunk és sok mindent megbeszélünk. Most úgy néz ki tetszik neki egy másik lány, randira szeretné hívni. Én viszont többet érzek iránta. Mindketten 23 évesek vagyunk. Kérdésem, inkább hagyjam, hogy alakuljon köztük a dolog, vagy elmondjam mit érzek?
2021. febr. 5. 09:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Felesleges elmondani mert ebben az esetben csak tehernek érezné amit udvariasan kezelni kell hogy ne bántson meg.
2021. febr. 5. 09:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Óóó, jártam már én is ebben a cipőben, és hidd el, ha téged akarna, TÉGED hívott volna el randira. Rád max egy barátként tekint, de ha te többet érzel, kegyetlen szar lesz majd mindig azzal szembesülj, hogy sose fog úgy tekinteni rád, és ha majd még az is hozzájön ezekhez, hogy veled akarja megbeszélni a nőügyeit, kegyetlen lesz. Ezt gondold végig! Nkem több mint egy évem ment egy ilyenre rá, és baromira nem érte meg.
2021. febr. 5. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!