Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben?
Főnök vagy. Házas, gyerekes, hiteles.
Ki akarsz rúgni valakit, behívatod. Majd kiröhögi a kirúgási dumádat és előveszi a telefonját.
Megmutatja a rajta lévő videót, amit a karácsonyi bulin csinált titokban rólad, meg egy kollégádról, egyértelmű szituban.
Elmondja, hogy tudja a nejed e-mail címét, és letojja a feljelentésed, mert neki kell a meló és a lóvé, és a nélkül neki vége, szóval nincs vesztenivalója.
Csak ő tud róla, nem kér előléptetést, sem fizu emelést. Csak azt, hogy visszamehessen dolgozni, és többet ne szóljatok egymáshoz.
Nem vagyok főnök
Nem szoktam bulizni
Nem csalom meg a párom
Nincs hitelem
Nem lennek ebben a helyzetben:
Se eskuvo, se gyerek, se hitel. Fonok sem vagyok, de az meg lehetek:)
Amugy fura, hogy nem ker emelest, en kernek a helyeben...
Bar az becsulendo, hogy nem pofatlan. Valszeg telleg kell neki a melo. Mondjuk az sem mindegy miert akarod kirugni. Persze jo kerdes, 2 het mulva mivel all majd elo a hallgatasaert. Mert ha 1x van 1 videoja, az mindig az ove lesz. Te sose tudsz meggyozodni arrol, hogy odaadta e az osszes kopiat...
Szoval en mit tennek: visszavennem, de elkezdenek gyorsan masik melot keresni. Es lelepnek a cegtol. Igy mar o nem tudna teged zsarolni a melo temaban. Mondjuk penzzel igen...
B opcio: bevallod az asszonynak h mivan, es innentol kezdve nem vagy zsarolhato.
Már megint te vagy? 🙄
A banki zsaroló fiktív fantáziád után még mindig a csaló ember típusú embert akarod kivetíteni köze nincsen embereknek hozzá. Fiktív szituáció na és mondtam hogy írj inkább regényt mert már kezd nagyon unalmas lenni.
Amúgy nem tudom észrevetted e de több egyedülálló válaszolt a kérdésedre köztük én is.
Én sem lennék ilyen helyzetbe mivel saját magam főnöke leszek. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!