Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy elvált férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy elvált férfival?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 13:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%

Osztom az előttem lévők véleményét, csak akkor, ha nincs gyerek.

DE! Engem azért érdekelne a válás oka is, mert azt jó lenne tudni, ha pl azért váltak, mert bántotta az exét vagy épp rendszeresen félredugott stb, ezek ugyanis erősen kizáró tényezők. Más kérdés, hogy ki vallaná ezt így be..

2023. márc. 11. 14:18
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Nem

30F

2023. márc. 11. 14:38
 13/19 anonim ***** válasza:
79%
En is elvalt vagyok, es igen.
2023. márc. 11. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
37%

Senkinek nem kell olyan férfi/nő akinek gyereke van (csak ritka esetekben). Talán meg kellene válogatnia az embereknek, hogy kivel fordítják ennyire komolyra a dolgot és nem lenne ennyi egyedülálló szülő.

De azt a női rinyát is unalmas olvasni, hogy minden férfi egy féreg mert hiába 25 éves és “csak” 1 gyereke van nem akarja senki eltartani. Ha ilyen hülye volt, hogy becsúszott a NAGY 2-3 hónapos szerelem alatt akkor így járt, lett volna okosabb és nem elvakult.

2023. márc. 11. 14:40
 15/19 anonim ***** válasza:
53%

14 egy élet nem elég kiismerni valakit, ne legyél már naiv. Koppanhatsz még Te is neaggodj.

A való életben elég sok férfi elfogadja a másik gyerekét.

2023. márc. 11. 14:57
 16/19 anonim ***** válasza:
72%
Igen, összejönnék, ha nincs gyereke.
2023. márc. 11. 15:04
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek kizáró ok. Nekem sincs ( majd szeretnék). Nem akarom mozak családosként kezdeni.

Az elvált férfiak 90%- fiatal gyerektelen nőt keres egyébként. De ga ezt nő teszi akkor szívtelennek meg gyerekgyűlölőnek van kikiáltva

2023. márc. 11. 15:42
 18/19 anonim ***** válasza:
79%

Nem jönnék össze olyannal aki volt már házas. Se elválttal se gyerekessel.

- gyereket nem akarok, sajátot sem, máséval pláne nem szeretnék sem élni, sem a vele kapcsolatos nyűgökkel foglalkozni

- én életem párjával házasságban akarok élni, és azt hogy ezt az élményt együtt éljük át mindketten. Nem szeretnék olyat akinek ez már megvolt.

2023. márc. 11. 15:55
 19/19 anonim ***** válasza:
74%
Persze.
2023. márc. 14. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!