Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Összejönnél egy elvált férfival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy elvált férfival?

Figyelt kérdés
2023. márc. 11. 13:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
71%
Ha nincs gyerek, akkor igen.
2023. márc. 11. 13:06
 2/19 anonim ***** válasza:
34%
Miért ilyen megbelyegzett az aki elvalt? Sose értettem. Nyilván igen, ha normális, és az exevel nincs haboruskodas. A Gyerek nem kizaro ok. Azok a nők akik,nagy mellennyel írjak, hogy nem, majd kíváncsi leszek amikor ők lesznek elvaltak, és a kutya nem néz rájuk.
2023. márc. 11. 13:08
 3/19 anonim ***** válasza:
66%

Ez a kérdés így nem sokat mond...

Mert az a férfi nem csak annyiból áll hogy "elvált".

Egyéb tényezőktől függ.

Pl: ha 3 nőtől 3 kicsi gyereke van akik után gyt kell fizetni és minden hétvégén (és még hétköznap is) valamelyik gyerekkel kell foglalkozni (érthető okokból mivel ő az apja) és még az ex nejek is képben vannak, akkor nem jönnék vele össze.

De ha pl: felnőtt gyerekei vannak akik dolgoznak, eltartják magukat, külön élnek, akkor összejönnék vele.

Elég sok verzió lehetséges (az első egy sarkított példa volt) úgyhogy erre a kérdésre ennyiből nem lehet rendesen válaszolni.

2023. márc. 11. 13:11
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Az a lényeg nekik, hogy ne legyen a képben gyerek és nehogy bármi féle viszonyt tarts az exekkel. Csak vele foglalkozz csak rá fordítsd az összes idődet és pénzedet.
2023. márc. 11. 13:30
 5/19 anonim ***** válasza:
56%
Gondoljunk bele egy pillanatra, hogy egy egyedülálló anyukának a kérdése alá ír olyat egy férfi, hogy ne legyen képben a gyerek 😂
2023. márc. 11. 13:35
 6/19 anonim ***** válasza:
86%

Én kezdenék, ha lenne szerelem, amikor elvált kisgyerekes apukával jártam, én szerettem a gyermekét (pár hónapos volt) alig vártam hogy kicsit én is babázhassak”, de ismerkedésnél én ki is jelentettem, ha már így alakult az élete remélem szeretne a gyermeke életében amennyire tud résztvenni, mert erről nem a gyermek tehet, és ha nem szeretne vele foglalkozni, akkor nálam is piros lapos maradna.. szememben az olyan nem ember..

de a mi esetünkben szerencsére nem volt sok gond, az ex-feleségével sem..

2023. márc. 11. 13:36
 7/19 anonim ***** válasza:
81%

4:

Mert a férfiaknak kell egy olyan nő akinek kiskorú gyerekei vannak és az exei is képben vannak a gyerekek miatt? És az idejét és a pénzét a gyerekeire fordítja?

Itt az oldalon napi szinten leírják a férfiak hogy gyerekes nővel nem kezdenek!

Nyugodtan le lehet pontozni, de akkor ha kiír egy elvált anya egy kérdést akkor ne sírjatok hogy gyerekkel nem kell, mert más gyerekét nem fogjátok pénzelni.

Hogy is van az a mondás hogy "más szemében a szálkát is meglátja, a magáéban a gerendát sem"?

2023. márc. 11. 13:39
 8/19 anonim ***** válasza:
83%
Ne lakjon az anyjával, nagyanyjával,senki olyannal,aki beleszólhat az életébe.
2023. márc. 11. 13:49
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Igen, de én is csak akkor, ha nincs gyereke. Sajátot sem akarok, másét sem.
2023. márc. 11. 13:53
 10/19 anonim ***** válasza:
81%
Igen, de csak ha nincs gyereke.
2023. márc. 11. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!