Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség kéne egy bonyolult (lehet csak számomra) szituban, hogy közeledjek hozzá?
nem kell félénknek lenned:D én igazából azt tanácsolom ha kedves a tanárod kérd meg hogy ültessen mellé:D velem is ez van:D bukott egy fiu és hát tetszik meg minden...
és megkértem egyszerűen az oszt fönökömet hogy ültessen mellé...egyből megértette...és megcsinálta:D
meghátra tett minket hogy senki ne lásson mert ugye mindenkinek előre kell fordulnia?:D és aztán segitettem neki meg minden és kijelentette hogy tetszek neki :D és már 2 hete járunk:D szóval probáld meg ezt:D ha jó tanuló vagy és ő rossz segits neki:D
ha nem vagy jó tanuló akkor hagyd hogy segitsen:D
ó és el ne felejtsem...ha nem kedves az ófőd akkor valamilyen szaktanárt kérj meg hogy legalább csak azon az órán:D nekem bevált:D neked is befog :D
azért szurkolok:D
én nem azt mondom, hogy támad le, de hidd el én nagyon is örülnék neki, ha egy pasi félre hívna.
A szemembe nézne és nyugodtan, de konkrétan elmondaná, hogy szeretne velem elmenni vhová pl. mozi
és nem parázna azon, hogy mit szólok, meg stb. /persze azért tisztelje amit mondok, de ne parázzon rá/
Ha nemet mondd nem baj legalább megkérdezted/ máskülönben nagyon sokáig fogod még magad rágni azon, hogy miért nem kérdezted meg/
bátorság/készülj dumával/
SOK SZERENCSÉT!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!