Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randizgatok egy nővel de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randizgatok egy nővel de attól félek mi van ha előttem már vagy 20an 30an felpróbálták? Ez nagyon undorító lenne. Rákérdezhetek valahogy erre? 32F

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 23:27
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
39es nyilván nem fogok összejönni olyannal aki le van lakva 20+ partner felett.
2023. márc. 9. 18:35
 42/50 anonim ***** válasza:
66%
Neked hány partnered volt?
2023. márc. 9. 18:36
 43/50 anonim ***** válasza:
21%
Megértelek Kérdezõ, ezért sem érdekel senki komolyan. F
2023. márc. 9. 19:45
 44/50 anonim ***** válasza:
80%

A kérdező erre a kérdésre nem óhajt válaszolni, úgy tűnik.

De minden bizonnyal az a helyzet, amit korábban pedzegetett a 21-es válaszoló, hogy azoknak okoz ez nagyobb problémát, akik kevés partnerrel voltak.

2023. márc. 10. 02:03
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Jutottál végül valamire kérdez? Írtad, hogy ma este (vagyis már tegnap) megpróbálod megtudakolni.
2023. márc. 10. 02:04
 46/50 anonim ***** válasza:
*kérdező
2023. márc. 10. 02:05
 47/50 anonim ***** válasza:
61%

Épp tegnap láttam a fészbúkon és nagyon igaz:

*RBANC:

egy nő, férfi erkölcsökkel.

2023. márc. 10. 09:58
 48/50 anonim ***** válasza:
10%
Fú de sok használt femcel van itt jézusom.. iszonyat gusztustalanok a nők.. és hogy bevédik már magukat hogy jajj ne törődj vele.. hányok. egy hűséges normális nő kell, nem egy ingyen-prosti.. teli van nőkkel ez a kérdés..
2023. márc. 11. 00:02
 49/50 anonim ***** válasza:
9%

"De minden bizonnyal az a helyzet, amit korábban pedzegetett a 21-es válaszoló, hogy azoknak okoz ez nagyobb problémát, akik kevés partnerrel voltak."

Ez minden normális férfinek gondot okoz. Szóval lehet itt a kis egótokat bevédeni ilyen gagyi szöveggel, hogy jaj nincs önbizalma a férfinak, de az igazság hogy egy nőnek az életében kb. semmit nem kell csinálnia, csak az ösztönét visszafogni és nem szétdugatni magát minden jött-ment emberrel.

Ti erre sem vagytok képesek. sok sikert a kis életetekhez, normális férfinak nem fogtok kelleni.

2023. márc. 11. 00:04
 50/50 anonim ***** válasza:
83%

Voltam össz-vissz 3 férfival életemben, a 3. már 10 éve a párom. Szóval hűséges, normális nő vagyok, és nem dugattam szét magam jött-mentekkel.

Mégis úgy gondolom, hogy alapvetően semmi köze hozzá a kérdezőnek, meg nyomoréknak nézem az olyan "férfiakat", akik úgy fogalmaznak, hogy "végigmentek" a nőn, "felpróbálták", stb. Az olyat pedig, aki személy szerint nekem is vádaskodna, hogy meg kell szorozni 3-mal a partnereim számát, miután megmondtam, hogy mennyi, azt simán lehet, hogy pofon is vágnám ott helyben.

Ja, és a nyomorult kérdező azóta se válaszolt, hogy ő hány nővel volt.

Ha ő volt annyival, amennyi partnert egy nőtől soknak tart, akkor még álszent is, eláshatja magát nyugodtan.

2023. márc. 11. 03:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!