Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friss kapcsolat elején az első szex után mennyire aggódtok azon, hogy mit gondol a másik rólatok?
Például tetszettél-e a másiknak, mit gondol a meztelen testedről, bejött-e neki az érintésed, nem voltál-e túl unalmas/szenvedélyes vagy halk/hangos, túl gyorsan vagy épp túl sokára mentél el, esetleg el sem mentél a stressz miatt, vagy a merevedés/nedvesedés nehézkes volt.
Szoktatok ilyeneken aggódni? Mindkét nem válasza érdekel!
Direkt ebben a kategóriában tettem fel a kérdést, hogy egy új párkapcsolat kezdetén hogy látjátok ezt.
Szavazást kiegészíteném: Szexig csak azzal jutok, akivel teljesen eltudom engedni magam és megbízom benne. Eszembe sem jut, hogy valami nem jó rajtam, ha pedig mégis emiatt mondaná azt, hogy viszlát csak örülnék mert nem egymásnak valóak voltunk. A testeden és az érzéseiden nem tudsz változtatni, azt a partnerednek el kell fogadnia.
23f
Én mindig mindent túlaggódok, szóval ezt is. Nemhogy csak a fentiekre gondolok, hanem pluszban még minden egyéb apróságra is hogy milyen az illatom, maradt e valahol egy kósza szőrszál, jól csináltam e amit csináltam, stbstbstb.
Ez személyiségfüggő és én ilyen vagyok. 30/N
5 reagálva.....
Mintha én írtam volna. Néhány év elteltével és pár randival a hátam mögött teljesen hidegen hagy, hogy a másik fél mit gondol rólam. Ha színészkednék és próbálnám magam feltüntetni valami "ideális" pasinak, akkor talán érdekelne.
Ha egy nő tetszik, akkor látni akarom, érezni, eszerint cselekszem, ha nem győzött meg akkor még másik partnernek tökéletes lehet. Ha valakivel nem vagy azonos hullámhosszon felesleges órákat tölteni mikor mindketten tudjátok, hogy úgy sem lesz belőle folytatás.
Ha valaki tényleg tetszik, akkor folyamatosan fáj a hasam és hányingerem van az idegességtől, hogy mikor jön rá arra hogy egy ocsmány, értéktelen nyomoronc vagyok, és nem kellek neki.
Aki mellett nem rettegek, azzal szemben meg van bennem egy kis undor.
SPOILER nincsenek sikereim a romantikus életemben XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!