Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Politikai nézet miatt elutasít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Politikai nézet miatt elutasítani valakit?

Figyelt kérdés

Még nem találkoztunk, nem tudok róla kb. semmit, de megtudtam valamit, amivel nagyon nem értek egyet, politikai dolog, és emiatt most elbizonytalanodtam, hogy beszélgessek-e így vele tovább. :/

Vagy butaság?

2023. márc. 6. 12:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem jobb, hogy korán kiderült, nem érdemes így folytatni.
2023. márc. 6. 12:23
 2/26 anonim ***** válasza:
94%
Egyáltalán nem butaság.
2023. márc. 6. 12:33
 3/26 anonim ***** válasza:
89%

Ha arról van szó, hogy más adórendszert képzel el, mint te, akkor butaság.

Ha veled ellentétben homofób, rasszista, szexista és/vagy tapsol a kormánynak, akkor szerintem fölösleges erőltetni.

2023. márc. 6. 12:36
 4/26 harebell ***** válasza:
100%
Dehogy butaság, ha olyan súlyú dologról van szó. Persze nem mindegy, hogy valamiben más vélemény, vagy merőben más értékrend, de igazából te érzed, hogy olyan dologról van-e szó, amivel meg tudsz békélni, vagy nem.
2023. márc. 6. 12:41
 5/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem is ez egy tök reális indok, ha nem egyezik a világképetek. A párod bárhol téged is fog képviselni meg otthon sincs olyan, hogy magánügy. Szóval ez nem olyan, mint a munkahelyen, hogy elfogadod, hogy xy-nak más a véleménye, mert nincs közöd hozzá és ő is Isten báránykája, vagy haverok között, hogy majd kerülitek a témát, hogy ne legyen feszkó... Pl. ha majd szerinted elfogadhatatlan hülyeségeket hangoztat a családi vacsin vagy a facebookon, ülhetsz mint a csuka valami szekunder szégyenérzettel vagy kezdhetsz vele vitatkozni... Hát ki az, aki erre vágyik?
2023. márc. 6. 12:45
 6/26 A kérdező kommentje:
Hát ki van neki posztolva egy trianonos zászló... Én megértem, aki még mindig erre vágyna, de számomra ez teljesen abszurd, és ki tudja, még ezenkívül miket gondol.
2023. márc. 6. 12:46
 7/26 anonim ***** válasza:
48%

A legjobb távol maradni a magyar "politikának" nevezett fertőtől. Kormányt és az ellenzéket is beleértve. Kerülök mindenkit aki nyíltan politizál, mindegy melyik párt zászlaja alatt teszi ezt. Úgysem vagyunk hatással arra, ami történik, a politikus szarik a nép fejére (mindegyik), az egymás elleni harcuk is műanyag kamubalhé, cirkusz.

Persze tájékozottnak kell lenni, de ne menjen már egy jó vacsora vagy egy kellemes túra rovására, hogy Pityu és Béni azon vitatkoznak, hogy milyen gaz a Fidesz vagy mekkora bűnöző a Gyurcsány.

2023. márc. 6. 12:55
 8/26 anonim ***** válasza:
79%
Csak ha fideszes, mert az az erkölcstelenseg egy kulon kategoriaja. Barmilyen egyeb partallas elnezheto. Bar a legegeszsegesebb a partsemlegesseg de a Fideszt mint maffiaszervezetet akkor is el kell itelni.
2023. márc. 6. 13:15
 9/26 anonim ***** válasza:
80%
Én se állnék össze egy szélsőjobberrel.
2023. márc. 6. 13:55
 10/26 anonim ***** válasza:
9%

Jó nagy marha, aki e szerint ítél embert...ő meg nem szereti a lekvárt, gané alak:DDD

Ettél lekvárt? Nem!...Akkor , miről vélekedsz-ítélkezel;)

2023. márc. 6. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!