Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy nagyon szélsőséges pasi....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szélsőséges pasi. Sok inteligenciával, de barátnő nélkül. Hogyan és hol kezdjek hozzá? 19/f

Figyelt kérdés
Elképesztően kocka magas sovány ugyanakkor pár áldással és átokkal vagyok megáldva. Az áldás, hogy a logikai IQ-m 230 felett van ami messze több mint a kétszeres a normálisnak. Nemigen létezik olyan fizikai vagy matematikai dolog amit ne értenék meg kevesebb mint 2 perc alatt 0 tanulással és fizikai órai szunyókálásokkal borítottam ki a tanárt aki csak a kedvemért külön dogát állított elő és a fenéért nem akart 3-asnál jobbat adni.... Aztán a fizika országos 13 helyezett jobb belátásra bírta, de a női logika még mindíg kifürkészhetetlen számomra. És most jöjjenek az átkok: a májam elég rossz állapotban van születésem óta és elég erős alkohol érzékenységem van nem rúgok be, hanem egyböl másnapos leszek és, ha túlzásba viszem detox... A túlzás pedig kemény 3 deci tömény. Drogozni pedig elvböl nem akarok ennek köszönhetően nem érzem magam jól a bulikon. A netes ismerkedésnél meg amiatt aggódom hogy csúnyán átvernek. A kérdés pedig, hogy honnan szerezzek végre barátnőt. Próbálkozzak neten? Vagy bulin? esetleg strandon? Bulin nem nagyon tudok ismerkedni szal arról jöhetne egy kis részletes ismertető. A strandon egész jól megy, de valahogy a csajnak mindíg barátja van. Bármien tanácsot szívesen fogadok.
2010. okt. 6. 01:08
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem nagy arcságbol írtam le az elegét ahogy itt egyesek egyből gondolták. Csak kb. éjjel nappal gondolkodok vmi szép kockaságon pl.: egy fizikapéldán amit órán adnak fel, vagy programozáson. A sportal nemvagyok teljesen idegen viszonyban de miközben szörfözök a balatonon aközben is valami hasonlón szoktam gondolkodni. Az alkoholérzékenységgel meg annyi a bajom, hogy mindenki elmegy bulizni bebaszik jólérzi magát én pedig iszok bármit és be****ok me annyira fáj a fejem. És igen az emberek többsége szokott kisseb nagyobb mennyiséget piálni én még nemigen láttam olyan embert aki nem pedig közülvesznek ezek a bulizós ****ák akik 3000 forint felett adnak ki egy-egy éjszakára. A másik meg a gólyatábor volt ott 3 nap alatt költöttek ádlagban 9-10 ezreket és szerintem nem kaját vettek többnyire. A kérdésem továbbra is ugyanaz: hol? Igen vmi reálos lány kéne engem nemtudnak lekötni a palotapincsi plázacicák meg a rózsaszín szűzk****k. Ezek max. 1 éjszakára lenne jók, de ahoz sem tudom, hogy kezdjek hozzá.
2010. okt. 6. 12:42
 12/15 anonim ***** válasza:
A kommentben egy kicsit sok csúnya szót használtál. Könyvtárban pl. jól lehet ismerkedni.
2010. okt. 6. 15:35
 13/15 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Dicséretes, hogy ennyire művelt vagy, és ilyen jó eredményeket értél el, de ezzel nem illik dicsekedni, mert könnyen áteshetsz ló másik oldalára, és "zseniből" egy beképzelt majommá változhatsz, aki csak magával törődik. De ne bízd el magad , mert sok olyan okos ember van akár te, de csak kevésnek adatott meg a bölcsesség a tudása mellé, s ezen emberek az igazán értékesek.... Na és miért iszol? hm? Nem kellene vigyáznod a májadra?Vagy többet ér számodra, hogy lazának látnak az emberek?.. Tudd meg alkohol nélkül is lehet élni, méghozzá milyen gyönyörűen :) Tanácsom : vegyél vissza kicsit a stílusodból, és ne félj,rád talál a nagy Ő. Én pl. német tanulás közben találtam meg, tejesen véletlenül.

18/L

2010. okt. 6. 18:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Kérdező, minden tiszteletem a szüleidnek, amiért ilyen magas logikai készséget hoztak össze neked, de azt hiszem, van benned egy adag agresszió + düh + felsőbbrendűség + pici irigység bizonyos ember iránt, és ezt a lányok nagyon hamar kiszagolják, és futva menekülnek.

Ismerkedhetsz reálos csajoknál, csak azt tudd, hogy alapvetően ők sem mások, mint a rózaszín barbik és a plázás pincsicsajok: a laza, vonzó pasikat szeretik, akikkel el tudják magukat engedni, akikkel jó időt tölteni.

Szóval azt ajánlom, picit legyél elfogadóbb, lazább, nyílj ki, építs kapcsolatokat, ismerősi hálót, és ezután biztosan találsz egy olyan lányt, aki szellemileg is párod lehet.

23/ L

2010. okt. 6. 23:31
 15/15 anonim ***** válasza:

Elöljáróban annyit, hogy rokonlelkek vagyunk:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__nepszokas..

Sok kérdést írtam már ki a témában. Üzenem a gyk-s válaszolóknak, hogy ha valaki leírja, hogy miben kiemelkedő képességű, akár olyan módon is, ahogy a kérdező teszi, nem kell egyből nekiugrani, hogy mekkora egy beképzelt hülye. Ez egy olyan oldal, ahol az ember kérdéseket tesz fel és ez egy olyan kérdés, ahol a srácnak a tudtunkra kell adnia, milyen a személyisége. Léteznek zsenik. Ha nem írja le az érdemeit, a kép nem lesz hiteles. A való életben nem szoktak az emberek dicsekedni, de ha valaki itt le akarja írni ismeretlenként a személyiségjegyeit, akkor írja le! Ha valaki olimpiai bajnok, azt se szégyen felvállalni.

Namármost ami nekem ebben az egészben bűzlik, az a helyesírásod. Nem viccelek. Tudod az írás valahol a gondolatok rendezettségét, a rendre való igényt, az intelligenciát tükrözi. Rend, rendszer nélkül nincs tudás, aki valamiben nagyon jó, az a tudatosság, a rendszeresség miatt képes rá. Aki így ír, arról elég nehezen tudom elképzelni, hogy rendszerető, szabályszerető ember, márpedig ez kell a reáltudományokhoz...

Fizika országos 13. hely. Hm, nem rossz, de ez önmagában nem hinném, hogy zsenivé tesz valakit. Simán lehet azért, mert korán kezdted, vagy fizikus az apád. Én jelenleg az angol OKTV 11. helyezettje vagyok, jelenleg a döntőre készülök. Van, hogy az embernek egyszerűen jók az adottságai.

Alkoholérzékenységem nem tudok róla, hogy lenne, de nagyon kell vigyáznom a piával. Nagyon hamar megárt, már a citromos Gössert is megérzem.

"A túlzás pedig kemény 3 deci tömény."

Hát ne haragudj, de 3 deci tömény az tényleg kemény. Nem tudom, hány kiló vagy, de szerintem annyi egy jól táplált embert is kiütne. Én néhány pohár bor vagy pár deci sör után is már elég erősen érzem az ittasságot. Három deci tömény után szerinem engem a mentők vinnének el.

Amit a mai fiatalság bulizási szokásairól írsz, kicsit sarkított. Nem csak ez létezik.

Annyi különbség van köztünk, hogy én a soványságomhoz képest ráadásul alacsony is vagyok, inkább a humán oldalon vagyok nagyon jó és tudok helyesen írni;)

2012. márc. 8. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!