Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom miért érzek így. Szerintetek?
Lehet hogy igen,lehet hogy nem.Ha láttad már,ez némi aggodalomra adhat okot.Mit nem mutatott még?A kidolgozott felsőtestét?
Én vagyok az első,bibi,mindenkit lenyomtam.
Az a "plusz" sz*rt se ér, jobb, ha tőlem tudod. Hollywood meg a regények persze istenítik, de ha a hétköznapi tényeket nézed, akkor bizony pont azok számítanak, amiket felsoroltál, hogy megvannak: közös érdeklődés, megértés, odafigyelés, jófejség, stb. . Ezekre lehet építeni, ezek masszív, stabil alapok. De ha ezek nincsenek, csak az a bizonyos "plusz", akkor viszont abban a pillanatban széthullik a kapcsolat, amint elmúlik a "plusz" - és max. 2-3 év alatt el is szokott.
Szóval ha amúgy érdekel, nyugodtan közelíts hozzá, találkozzatok személyesen, akkor még akár a "plusz" is kialakulhat - csak jó, ha tudod, hogy annak igazi jelentősége nincs, csak a "sima", "egyszerű", "hétköznapi" szeretetnek, amit "plusz" nélkül is érezhetsz bárki iránt, akit egy kicsit is kedvelsz.
Nos, azóta találkoztam vele nem is egyszer...eltöltöttünk pár kellemes órát együtt, már csókra is sor került, és nem teljesen de azt kérdezte szeretem-e őt...nem akarok neki hazudni, de csók közbe sem éreztem semmit, meg nem értem...egész héten távol van, így csak hétvégén találkozunk...van amikor hiányzik, akkor nagyon, de van olyan hogy úgy eszembe sincs, bár ez nem sokat van.
Miért nem érzem azt amit szeretnék? Vagy csak túl naív vagyok hogy ez változni fog? Mondjam el neki azt, amit (nem) érzek, és engedjem el? Vagy csak lassan, de kialakul majd vmi? Járt így már vki?
Ugyanezt érzem én is.
Csak én fiú vagyok.
Nemtudom... Fogalmam sincs, hogy mi lesz...
DE kedvelem Őt, csak nem tudom, hogy lesz-e ennél több?
Az a baj, hogy nem lelkesedem, de mikor elbúcsúzunk mindig rosszul érzem magam, hogy elmegy...
21:44 es
Megkérdezhetem, hogy mit nem találtál meg benne?
VAgy meddig tartott a fellángolás?
És az a fellángolás abból fakadt-e, hogy hitegetted magad?
Remélem nem túl tolakodó kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!