Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? (lent a többi)
Nekem egyik lány barátom mondta hogy tetszik annak a csajnak aki nekem tetszik egy másik fiú.
De az osztályba senki nem tudja hogy nekem az a csak tetszik .
És szerintetek hogy mondjam meg neki hogy tetszik nekem??
Félek a szemébe mondani... Amúgy: 13/F
Főleg velem egykorú lányoktól kérek válaszokat de amúgy mindenkitől jöhet
majd kinövöd tini hülyeség
tudod fiatalság bolondság
Esküszöm válaszolok, ha elárulod mit jelent ez a mondat:
"Nekem egyik lány barátom mondta hogy tetszik annak a csajnak aki nekem tetszik egy másik fiú."
Amúgy nem tudok..
Egyik barátom (ez a barát lány, de csak barát) mondta hogy az a csaj aki nekem tetszik másba van bele zúgva .....
Érted???
besz4rok!
kis sz@ros és osztja az észt....
normális választ írt az első kommentelő!
Tini hülyeség! később ilyen meg se kottyan!
De először tanulj meg fogalmazni, ahogy a második kommentelő írta, mert én annyit vettem le, hogy tetszik neked egy másik fiú, úgy hogy te is fiú vagy!
akkor ha szerelmes egy másik fiúba, aki nem te vagy, az aki neked tetszik, amit az egyik barátod mondott, aki nem fiú és aki ezt a barátjától tudja, aki lány, hogy belezúgott valakibe, aki nem lány, tehát fiú, aki még mindig nem te vagy, azt jelenti, hogy az a valaki, aki tetszik annak a lánynak, akinek ez a másik fiú tetszik, amit mondott a barátja a lánynak, aki szintén lány, nem Te vagy!
Érted?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!