Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok ezt a randipartnereteknek?
Randipartnernél már egy kicsit több szerintem, mert 2 hete ismerjük egymást, 3-4-szer randiztunk és kb. minden nap összefutottunk vagy beszéltünk telefonon. Bemutattuk egymást a barátainknak, nyilvános helyen is csókolóztunk (barátja hatalmas szülinapi buliján), megjelentünk együtt rendezvényeken/színházban, sétáltunk kézenfogva stb. Rengeteget írt, este-reggel, hogy hiányzom neki, hogy mennyire rég érzett ilyet, mennyire különleges vagyok neki, terveztünk közös programokat hónapokkal későbbre, megbeszéltük mit hogyan kellene csinálni (időbeosztás stb) ha együtt leszünk, és nagyon megnyíltunk egymásnak, de nem volt kimondva még, hogy egy pár vagyunk, leginkább MIATTAM, mert én éreztem volna kicsit gyorsnak így 3 randi után, plusz ijesztően lelkes volt, és féltem, hogy csak fellángolás nála, és megint megjárom, mint már olyan sokszor, így mondtam, hogy egy picit még ismerjük meg egymást jobban, találkozzunk minél többet.
A lényeg, hogy ma reggel tudtam meg, hogy 2 napja egy buli végeztével felvitt magához egy lányt és pettingeltek. Mindez úgy derült ki, hogy a barátnőm látta őket kézenfogva és smárolva bemenni egy lépcsőházba, és rákérdeztem. Nagyon megbánta, láttam rajta, mert előttem elkezdett sírni amikor beszéltünk, de úgy érzem azért már jogosan esett rosszul, még ha hivatalosan nem is járunk. Igazam van, vagy túlreagálom?
Jegyezd meg jól, ez jó kis tanulópénz, hogy vannak ilyen srácok, akik hajszál pontosan tudják, mikor mit akarsz hallani, és lökik ezerrel a dumát, de ez csak mese habbal...
"Rengeteget írt, este-reggel, hogy hiányzom neki, hogy mennyire rég érzett ilyet, mennyire különleges vagyok neki, terveztünk közös programokat hónapokkal későbbre, megbeszéltük mit hogyan kellene csinálni (időbeosztás stb) ha együtt leszünk"
Ha belegondolsz ez 2 hét alatt azért elég nonszensz, és ami túl szép hogy igaz legyen, az általában az is.
44n
"hogy vannak ilyen srácok, akik hajszál pontosan tudják, mikor mit akarsz hallani, és lökik ezerrel a dumát, de ez csak mese habbal..."
Meg olyanok is, akik úgyis gondolják, legalább is akkor, de másnap, mással ugyanígy éreznek. Kb. hetente halálosan belezúgnak valakibe. :D
Egyrészt nem értem, hogy 3 randin voltatok, de minden nap taliztok?
Hogy?
Másrészt, nekem ez a minden nap találkozunk meg beszélünk túl gyors lenne egy 2 hetes ismerkedésnél.
Harmadrészt, nem volt megegyezés arról, hogy ti most csak egymással randiztok, vagy épp járnátok, így végülis a pasi azt csinál, amit akar.
Megjegyzem, ha valóban ennyit találkoztok meg ennyit beszéltek és ilyeneket ír, és még mindig nem vetette fel a témát, akkor nem valószínű, hogy fel fogja.
Én elfelejteném.
Nem kell ám bedőlni annak, aki két hét után már jövőt tervezget, ez szinte MINDIG red flag.
Persze, én elhiszem, én is tartom magam annyira fantasztikusnak, hogy totál logikusnak érzném, ha valaki azonnal belém szeretne, de azért na, ezt azért mégiscsak úgy hívják, hogy love bombing és klasszikus manipulációs taktika.
Az egy dolog hogy nem vagytok együtt, na de ha engem komolyan megfog valaki, nem jutna eszembe más csajt felvinni pettingelni…
Konklúzió
-irreálisan gyorsan haladtatok
- a csávónak csak a dumája nagy, mögöttes tartalma nincs
-ha már most nem tudja az ösztöneit kontrolálni mi lesz később?! Ösztönlény, nem érzelmi partner…
-megmondanám neki hogy figyelj, tök oké nem kell elszámolnod vele de innestől ne keressen (pluszban százra veszem ha a barátod nem látja meg őket el se mondta volna=erre hogy lehetne építeni egy őszinte kapcsolatot?
-szerintem ha két ember igazán oda van egymásért akkor kell legyen érzelmi fókusz, kicsapongás nélkül
Sajnálom hogy ez történt, én is mindig pofára esek így vagy úgy. Jön majd jobb!:)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!