Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy srác aki randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy srác aki randira hívott társkeresőn ismertem meg. De ragaszkodik hozzá hogy a lakásomhoz jön autóval és ha "jól viselkedtek" felvisz magához.viszont ez nekem nagyon creepy.mit tegyek?

Figyelt kérdés
Megbeszéltük mára a talit,mondtam neki h ne számítson rá h felmegyek hozzá,egy séta és kész.de nagyon nincs kedvem beülni egy idegen autójába, amikor mondtam h mit szeretnék teljesen ignorálja,nem alkalmazkodik. Mit tegyek,ma taliznék vele,azt hittem felfogta amit írtam,de megint hajtogatja amit először
2023. febr. 20. 17:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
89%
Na aztán majd jön a következő kérdés, hogy a sok k*rva miért szórakozik csak a pasikkal :D
2023. febr. 20. 17:30
 12/33 anonim ***** válasza:
97%

Leírom, amit én tennék:

1. Nem adom meg neki a címemet (első randi előtt eleve nem, ha még furán is viselkedik, pláne nem)

2. Nem ülök be első randin egy akkor még vadidegen autójába

3. Nem megyek fel első randin egy vadidegen pasi lakására

4. Hogyha olyan megjegyzése van, hogy "ha jól viselkedek", akkor lesz ez vagy az - nem is lesz első randi sem.

Ha a felsoroltakat mind hozza együtt, akkor nemhogy randi nem lesz, de tiltás azonnal, és egyértelműen megírom neki, hogy ne is keressen többet.

2023. febr. 20. 17:34
 13/33 anonim ***** válasza:
96%
Red flag alert! Mondom ezt, mint férfi.
2023. febr. 20. 17:48
 14/33 anonim ***** válasza:
95%
Ez egy ket labon jaro red flag, tiltanam.
2023. febr. 20. 17:48
 15/33 A kérdező kommentje:
hát megírtam neki az indokokat és a válasza az volt h majd megszelídít és figyeli a rezzenéseim 🙈 szval le is tiltottam ezután..
2023. febr. 20. 17:51
 16/33 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2023. febr. 20. 17:51
 17/33 anonim ***** válasza:
94%
Jól tetted, nem normális az ilyen férfi.
2023. febr. 20. 17:52
 18/33 anonim ***** válasza:
95%

Engem még úgy neveltek, hogy nem ülünk be idegen ember autójába. Ez kislányként és felnőtt nőként is igaz, nem tudhatod, milyen ember, aki a kormányt fogja, mi lakozik benne.

A címedet se kéne, hogy mindjárt tudja, kiindulva a fenti indokból: nem tudod egyelőre, kivel állsz szemben, normális vagy valami bolond, veszélyes.

Ne hagyd magad, mert elég, ha egyetlen egyszer futsz bele olyan emberbe, akinek nem kellett volna beszállni a kocsijába... Nőként főleg, ez nagyon is valós veszély.

Szerintem, hagyd ezt az embert, már most vannak figyelmeztető jelek, hogy valami nem oké fent, elég para a tag. :/

2023. febr. 20. 17:53
 19/33 anonim ***** válasza:
95%
18-as vagyok, bocsi, most látom, hogy letiltottad. Szerintem ennél jobbat nem is tehettél volna!
2023. febr. 20. 17:54
 20/33 anonim ***** válasza:
93%
Semmiképpen se találkozz vele, ne ülj be az autójába és azt sem mondd meg neki, hogy hol laksz.
2023. febr. 20. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!