Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen esélyt adtok egy 20 éves lány és egy 27 éves srác kapcsolatának?
ebben az esetben ez nem egy nagy korkülönbség.
23 éves és 30 éves sem másabb...
Az életcélokat kell megbeszélni. Tanul e még valamelyik, ki hol szeretne élni, vagy hol él, mit dolgozik vagy mit fog...
Férfiként írom.
Adott egy 20 éves fiatal nő. Aki tanul, de nem keres pénzt. jaj, bocsi, tudom, itt a Gyakorin diákmelóvel megvan a havi 3-400.
És adott egy...közel 30 éves felnőtt férfi. Aki el tud/akar tartani a sulid alatt? Ráadásul ő majd gyereket is akar. De te akarsz? Egyből diploma után?
2 vagyok
Nem volt ebből kifolyólag sosem vita.
5-7. Nálunk 8 év korkülönbség van, 20-28 évesen jöttünk össze. Én nem voltam bulizós soha, se a párom. Az "élni" vagy "kiélni" az azt jelenti, hogy szétb*@szatni magad minél több emberrel? Mert erre egyikünk sem vágyott soha.
Miért kellene a férfinak eltartani a sulizó nőt? A nő hogy tartotta el magát mielőtt megismerkedtek? Nyilván családi támogatással. Miért ne kapna ezután is családi támogatást amíg tanul, függetlenül attól, hogy van-e épp egy idősebb párja, vagy nincs?
Nekünk 34-26 éves korunkban lett az első gyerek, nem egyből diploma után. Egy férfinak meg oly mindegy, hogy 30 vagy 35 évesen lesz apa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!