Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldhatnám ki egy introvertált gátlásait ?
Van egy rendkívül aranyos férfi aki eléggé introvertált. És szeretném őt jobban megérteni, megismerni.
Nagyon szeretnék róla kérdezni csak nem igazán tudom, hogy miket szabad és miket nem szabad kérdezni? Meg nem szeretnék túl személyes dolgokat sem firtatni.
Milyen témákkal oldható fel ez a távolságtartás ? Illetve miket kérdezhetek ?
Beszélj vele, az adott helyről is beszélhetsz vele ahol éppen vagytok.
Mi miatt nem tudtál közeledni hozzá, beszélni vele?
Mert ez olyan mint a "Minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár"
Minden gátlásos, szociális fóbiás, lelkileg traumatizált introvertált, de nem minden introvertált gátlásos, szociális fóbiás, lelkileg traumatizált!
Én egy szóval sem mondtam, hogy akárki kettyós lenne vagy ilyesmi!
Csak szimplán kíváncsi vagyok mivel lehetne oldani a dolgokat. Ennyi !
Akkor mivel magyarázod hogy a szociális fóbiás nem szeret emberekkel lenni, mióta lenne az extrovertált?
Mar pedig ha gatlasos, akkor kettyos, meg lehet ezt szebben is fogalmazni, de minek, a lenyeg ugyanaz. Egy egeszseges intro tud normalisan kommunikalni, nem kell “felnyitni” meg ilyenek.
Neki pszichologusra van szuksege, akivel megoldjak a gyerekkori traumait.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!