Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyi idő alatt döntitek el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő alatt döntitek el Tinderen, hogy merre húztok valakit?

Figyelt kérdés

2023. febr. 18. 21:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%
Lányok azok elvannak egyedül is akár évekig ha senki nem üti meg az elvárásaikat, a fiúknak ez nehezebben megy
2023. febr. 19. 15:52
 32/35 anonim ***** válasza:
49%
A társadalom és kultúra minden egyes eresztékéből az özönlik egy fiúra hogy akkor vagy FÉFI ha sikeres vagy a nőknél, emellett ott a másodpercenkénti több millió megtermelt ondósejted mi szétfrusztrál ha nem tudod szétszórni őket, ebből a szempontból miért igénytelen az aki több éves sikertelenség és magány után minden veszítenivaló nélkül húzogatja jobbra a nőket és örül ha végre akad neki 1 valaki akinél van esélye? lehet hogy szánalmas de az ő szemszögéből már az a legkevesebb
2023. febr. 19. 16:06
 33/35 anonim ***** válasza:
*FÉRFI :D még leírni se tudom nem hogy nagybetűs férfi legyek
2023. febr. 19. 16:07
 34/35 anonim ***** válasza:

29es vagyok. És amúgy férfi, szóval nem kell magyarázni milyenek a férfiak:D

Egyszer összejöttem eg ylánnyal, aki nem tetszett. Szakítás után voltam, ő valahogy nagyon jött volna.. 2 hét után feldobta, hogy nyitott a szexre. Voltunk 14-15 évesek, tomboltak a hormonok...

De én inkább dobtam. Rájöttem, hogy tök értelmetlen olyannal lenni, akihez nem vonzódom. Még akkor is, ha elvenné a szüzességemet, ráadásul eléggé bevállalósnak tűnt..

No, nem mintha én akkora lottónyeremény lennék. De ja, igyekezzünk nagybetűs Férfiak lenni. Tapasztalatom szerint a nők csípik ezt az igyekezetet, mert már önmagában ez kiemel azok közül akik... ész nélkül mindnekit jobbra húznak xD

2023. febr. 19. 17:46
 35/35 Sunshinedoll ***** válasza:
2 mp, néha 5 mp.
2023. febr. 19. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!