Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 hét alatt mennyit tudnék fogyni? 3 hét múlva találkozom egy tinderen megismert pasival, akivel már 1.5 éve beszélgetünk.
Figyelt kérdés
Van olyan, aki tudott sokat fogyni 3 hét alatt?2023. jan. 29. 18:33
1/30 anonim válasza:
2-4kg
Bár nagyban függ, hogy jelenleg hány kg vagy.
2/30 anonim válasza:
Nem értem a problémát. Másfél évig nem találkoztál egy férfival, majd ezek után más akarsz hirtelen lenni, mint aki vagy. Ennek senki értelme így. Nem a kilókon fog múlni a vonzalom, ha pedig annyira túlsúlyos lennél, arra a 3 hét túl kevés idő.
Max 2 kilót lehet ledobni ennyi idő alatt.
4/30 anonim válasza:
Kérdés hány kiló vagy, és milyen magas?
Nagyobb túlsúly esetén akár heti 2kg is lemehet, de nem a "picit kevesebbet eszem" hozzáállással!
5/30 anonim válasza:
Az alatt a másfél év alatt kellett volna lefogynod.
6/30 anonim válasza:
Reggelire, ebedre igyal smoothikat es feherjeitalokat, este egy zoldseges, hal/hus/tojas vacsit keves szenhidrattal. Szep lapos leszel par het alatt.
7/30 anonim válasza:
Hát én amikor elkezdtem csökkenteni a bevitelem és edzeni kezdtem heti 3x akkor az első 2 hétben volt egy nagyobb ugrás a kisebb gyomortartalom miatt olyan 2kg körül, utána beállt heti -0,5kg-ra körülbelül. Szóval én is a 2-4kg körülit mondanám, attól függően mennyire drasztikus a váltás és milyen sok bevitelről állsz át kevesebbre (meg persze mennyi a plussz, rajtam olyan 20kg körüli plussz volt akkor). De mivel kb a fele gyomortartalom így külsőre az az 1-2kg változás nem hiszem hogy olyan óriási difi lenne. 32/F
8/30 anonim válasza:
Másfél évig csak írogatsz vele, aztán kiderül, hogy 20 kilóval nehezebb, mint amennyinek mondta magát…mekkora simpnek kell lenni, hogy 1,5 évig csak írogass🤣
9/30 anonim válasza:
Haver 3 hét alatt 112-ről 88-ra fogyott, egyszerű léböjt kúrával.
10/30 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet. Akkor nem lesz túl látványos a változás.
2023. jan. 29. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!