Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 3 hét alatt mennyit tudnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 hét alatt mennyit tudnék fogyni? 3 hét múlva találkozom egy tinderen megismert pasival, akivel már 1.5 éve beszélgetünk.

Figyelt kérdés
Van olyan, aki tudott sokat fogyni 3 hét alatt?
2023. jan. 29. 18:33
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Alakformáló fehérneműt nem szeretnék, szerintem az hamar le fog kerülni :D

Elkezdtem intenzíven spinningelni is, hogy keményebb legyen a fenekem meg hasonlók.. De gondolom az 1 hónap az édeskevés erre is..

2023. jan. 29. 20:08
 22/30 anonim ***** válasza:
77%
3 hét alatt nem lesz látványos változás, de persze azért odafigyelhetsz kicsit, ártani nem fog. De semmiképp ne éheztesd magad ezért. Esetleg arra figyelj, hogy aznap meg előző nap ne egyél olyat, amitől puffadhatsz, az látható különbség.
2023. jan. 29. 20:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Keményebb feneked egy év súlyzós edzéstől meg guggolástól lehet, nem 3 hét tekeréstől…de mindent bele, kezdetnek szuper.

2023. jan. 29. 20:56
 24/30 anonim ***** válasza:
100%
Fogyókúra során heti fél-1 kilót az egészséges fogyni, az egy nagyon jó ütemnek számít.
2023. jan. 29. 21:31
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne bolondulj meg. Három hét alatt nem lesz lényegi változás. Nehogy koplalj mert azzal csak azt fogod elérni, hogy a várva várt randin hangosan fog korogni a hasad vagy rosszul leszel.
2023. jan. 30. 06:01
 26/30 anonim ***** válasza:
100%
Beszéltem Tinderen egy sráccal (később össze is jöttünk). Le akartam fotózni neki milyen pólóban vagyok és csináltam vagy 50 képet behúzott hassal és kiválasztottam azt amin a legvékonyabbnak tűnök. Erre később kiderült, hogy neki a telt nők jönnek be😂 Lehet a te palidnak is😀
2023. jan. 30. 07:35
 27/30 anonim ***** válasza:
0%
#26 vagy éppenséggel letett már arról, hogy vékony nője legyen, mert annyira nem jó pasi. Aztán már mindegy csak nő legyen.
2023. jan. 30. 09:43
 28/30 anonim ***** válasza:
#27 Nagyon is jó pasi volt, csak ilyen volt az ízlése. Láttam az előző barátnőjét és az utánam lévő kettőt és mind ducibb. Nem egészségtelen kövér persze. De van akinek ez jön be. Nem kell a nem vékony nőknek elvenni az önbizalmát ilyennel :)
2023. jan. 30. 10:39
 29/30 anonim ***** válasza:

27.

Mindig a létező legrosszabbat kell feltételezni, mi? És nem először.

2023. jan. 30. 10:41
 30/30 A kérdező kommentje:
A segítőszándékú válaszokat köszönöm mindenkinek!
2023. febr. 1. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!