Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya férfiként miért ilyen nehéz és fájdalmas az élet?
A nők gúnyolnak vagy levegőnek néznek, a chadek lerondáznak stb.
Pedig milyen szép belsője van a srácnak, látszik tök jófej, érzelmes srác, mint a csúnya srácok többsége.
Azokban a kutatásokban van igazság, de nem száz százalékos.
Engem szép lánynak mondanak, mégis basztattak engem is. Az iskolában nem csak a pletykák keserítették az életemet, hanem fizikai bántalmazás is. Senki nem állt ki értem a szép fejemért, sőt.
Ezzel szemben az egyik csúnya és nagyon taplón viselkedő fiúnak gyönyörű barátnői voltak. Na erre varrjál gombot.
Egyébként a szorongás igenis számít, akkor is, ha úgy érzed, úgysem látják mások. Megérzik a vér szagát, hogy úgy mondjam. Talán velem is valami ilyesmi lehetett a gond, istenigazából sohasem jöttem rá.
42-es voltam.
Most nem pont ide vág, de ez tipikusan ilyen Incel gondolkodás.
Sajna ez (is) fejben dől el. Ha egy csúnya ember tele van önbizalommal, és vidámnak látja a helyzetét, az életét (szóval boldog), akkor jönnek is a lehetőségek. Ha viszont negatívan éli az életét, akkor minden sz@r lesz, bármennyire is próbálja megmagyarázni. Egyszer kell rászánnia magát az embernek, és változtatni a dolgokon. Utána jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!