Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya férfiként miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiként miért ilyen nehéz és fájdalmas az élet?

Figyelt kérdés

[link]

A nők gúnyolnak vagy levegőnek néznek, a chadek lerondáznak stb.

Pedig milyen szép belsője van a srácnak, látszik tök jófej, érzelmes srác, mint a csúnya srácok többsége.

2023. febr. 18. 20:28
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:
91%

Azokban a kutatásokban van igazság, de nem száz százalékos.

Engem szép lánynak mondanak, mégis basztattak engem is. Az iskolában nem csak a pletykák keserítették az életemet, hanem fizikai bántalmazás is. Senki nem állt ki értem a szép fejemért, sőt.

Ezzel szemben az egyik csúnya és nagyon taplón viselkedő fiúnak gyönyörű barátnői voltak. Na erre varrjál gombot.

Egyébként a szorongás igenis számít, akkor is, ha úgy érzed, úgysem látják mások. Megérzik a vér szagát, hogy úgy mondjam. Talán velem is valami ilyesmi lehetett a gond, istenigazából sohasem jöttem rá.

42-es voltam.

2023. febr. 20. 13:23
 52/53 anonim ***** válasza:
91%

Most nem pont ide vág, de ez tipikusan ilyen Incel gondolkodás.

Sajna ez (is) fejben dől el. Ha egy csúnya ember tele van önbizalommal, és vidámnak látja a helyzetét, az életét (szóval boldog), akkor jönnek is a lehetőségek. Ha viszont negatívan éli az életét, akkor minden sz@r lesz, bármennyire is próbálja megmagyarázni. Egyszer kell rászánnia magát az embernek, és változtatni a dolgokon. Utána jobb lesz.

2023. febr. 23. 09:34
 53/53 Koltt09 ***** válasza:
96%
Èn is csúnya srác vagyok. Általában még a baratnőim is akik voltak azok is bevallották, H nem vagyok valami helyes 😃. Az iskolában meg nyári táborokban mindig én voltam a nyominger vèzna srác akit a többiek szopattak, volt még olyan is H poénból cigit oltottak be rajtam meg ilyenek. Emellett rövidlátó vagyok, és 27 éves koromra kihullott a hajam nagy része. Olyan 20 éves korom körül a 178 cm magasságom mellé majdnem 60 kiló voltam. Szóval nem mondanám H nyertem a genetikai lottón. Na és akkor mi van? Lehet H sokan kiröhögnek a hátam mögött, de max ennyit tudnak csinálni semmi többet. Nincs hajam, na bumm , letoltam a fejem kopaszra, nem kell fodrászra költeni, növesztettem mellé szakállat, legalább többet takar az arcombòl, és ad neki egy kis karaktert 😃. Vaksi vagyok? Lehet, de kontaklecsèvel olyan színű lehet a szemem amilyet akarok. Elkezdtem edzeni, és már 70 kiló fölött vagyok. Lehet H nem vagyok szénné gyurva, de nincs rajtam zsír, és jól érzem így magam. És lehet H a csajok azt mondják H nem vagyok helyes, de azt is mondják ennek ellenére jó érzés rám nézni mert mosolyog a szemem 😃. És még az utcán is sokan mosolyognak rám mert én is mindenkire mosolygok, és a legtöbb ember kedves velem, mert én is az vagyok velük, és szeretek az lenni. Van egy csomó barátom, és néhány nagyon aranyos lánnyal is össze hozott már a sors. És ez mind csak annak köszönhető hogy eddig még az életben soha semminek nem sikerült még letörnie engem. Minden ember sokkal több mint egy csúnya vagy szép arc. Mindenkiben sokkal több van, a kérdés csak az hogy mit tudunk kihozni magunkból.
2023. febr. 23. 22:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!