Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csúnya férfiként miért ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya férfiként miért ilyen nehéz és fájdalmas az élet?

Figyelt kérdés

[link]

A nők gúnyolnak vagy levegőnek néznek, a chadek lerondáznak stb.

Pedig milyen szép belsője van a srácnak, látszik tök jófej, érzelmes srác, mint a csúnya srácok többsége.

2023. febr. 18. 20:28
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:

Te bevetted, hogy a csúnyákat nem éri semmiféle megkülönböztetés, és bármi ami erről szól retardáltságnak nevezed.

Szerinted normális ez a hozzáállás?

Lehet így nyitott vitát folytatni egy témáról?

2023. febr. 20. 11:13
 42/53 anonim ***** válasza:
91%

34: Hát...őszintén szólva én is csak általános iskolában tapasztaltam olyat, hogy valaki azért kerülne, mert ciki velem mutatkozni - nem voltam népszerű. (Nem csúnyaság, hanem idióta pletykák miatt). Azért a házim meg a segítségem nyilván jól jött nekik...én hülye mindig megadtam ezeket, mert bizonyítani akartam, hogy igazából jófej vagyok. Spoiler alert: nem sikerült.

A felnőttek már azért túllépnek ezen. Azóta én is már csak egy emberre mondtam azt, hogy vele nyilvánosan semmi pénzért nem mutatkoznék - a szóban forgó egyénnek nagyon gáz értékrendje volt és tényleg sok hülyeséget csinált, amit nem lehetett se szépen, se csúnyán megbeszélni vele és nem akartam, hogy mindezzel azonosítson bárki engem is. De onnantól a barátság is megszakadt, hogy ezeket saját magam megtapasztaltam tőle, szóval nem aláztam meg olyannal, hogy rejtegessem, netán még kérjek is valamit tőle.

2023. febr. 20. 11:23
 43/53 anonim ***** válasza:
91%

Kérdező, ha kiskamasz vag,y megértem a dolgot, ott még tényleg létezik ez a ciki-nemciki dolog.

De 20, pláne 25 éves kor fölött? Nevetséges...

Van gy halom barátom, és van köztük olyan aki bizony nem néz ki jól. De kva jó fej. Mondjuk pont emiatt szokott is lenni nője.

Viszont 42eshez hasonlóan van akit én is offolok a társaságból. Nekem valahogy nem fér bele, ha valaki nyíltan náci ideológiát hírdet... az utcán... kéretlenül... Az mindegy, hogy hogy néz ki, de ilyen emberrel én enm akarok mutatkozni.

2023. febr. 20. 11:27
 44/53 A kérdező kommentje:

43

De a többség nem hirdet nyiltan náci, fasisztoid ideológiát de ennek ellenére betartják azt.

Már számtalan kutatás igazolja, hogy szépként sokkal jobb tapasztalatok érnek az életben mint csúnyaként, szépként kedvesebbek veled mint csúnyaként, jobban keresik a társaságod, nagyobb eséllyel alkalmaznak állásinterjún, több terméket tudsz értékesíteni, meggyőzőbb vagy, jobban nevetnek a vicceiden, jobb belső tulajdonságokat látnak beléd, törvényszék előtt enyhébb büntetést kapsz ugyanazért a bűncselekményért, stb.

És ezek csak azok amiket eddig a tudomány igazolt!

A külső semmiképp sem csak a szexuális, romantikus életedre hat ki hanem szinte mindenre ami emberek közti interakcióval jár.

Nem beszélve arról, hogy indulásból szharabb önértékeléssel lépsz be a felnőttkorba az iskolai piszkálások, szívatások miatt már alapból hatalmas hátránnyal indulsz.

2023. febr. 20. 11:44
 45/53 anonim ***** válasza:
48%
Csinálj végig egy 3 éves kognitív pszichoterápiát, és térjünk vissza akkor erre, oké?
2023. febr. 20. 12:30
 46/53 A kérdező kommentje:

45

Voltam pszichológusnál de amikor elmondtam a tapasztalataimat tanácstalan volt. Nem tudta milyen tanácsot adjon. Kérdezte, hogy nyitott lennék-e gyógyszerszedésre, speciel szorongásoldóra. Mondtam nem. Onnan megszakadt a terápia mert azt kellett volna tennem, hogy aktívan kezdeményezek embereknél, azoknál akiket utálok és akiktől tartok, hogy újra megaláznak.

Nem akarok gyógyszert szedni ma. Inkább eljárok edzeni az is sokat segít.

2023. febr. 20. 12:41
 47/53 anonim ***** válasza:
66%
46, a pszichológus nem tanácsadó. Nem az ő dolga megmondani mit kell tenned, hanem csak segít, hogy te rájöjj erre. Ha te odamész és azt mondod, hgoy "A világ márpedig ilyen" és ebből nem engedsz és nem hajlasz arra, hogy kinézz a dobozodon kívülre, akkor ezen maga Krisztus sem fog tudni segíteni.
2023. febr. 20. 12:58
 48/53 anonim ***** válasza:
36%

csúnya vagy, és a kutyának se kellesz?

hagyj ott egy kisebb vagyont egy pszichológusnál teljesen feleslegesen

2023. febr. 20. 13:04
 49/53 anonim ***** válasza:
66%
Ha elutasítja a kezelést, akkor nem meglepő, ha felesleges az egész:D
2023. febr. 20. 13:09
 50/53 A kérdező kommentje:

49

A világ olyan amilyen. Nincs az a mennyiségű gyógyszer ami ezen változtatna.

2023. febr. 20. 13:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!