Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiznátok olyan férfivel, akinek hiányzik elöl egy foga?
Gondolom te sem lehetsz egy főnyeremény szóval ahhoz mérd :)
Vagy igénytelen, nem mos fogat és vagy csóró is megcsináltatni. Ha neked nem kell itt tuti lesz jelentkező :D
#1 most miért kell személyeskedni?
Amúgy nem biztos, hogy igénytelenség miatt nincs neki. Lehet nemrég baleset érte
Nekem is hiányzott 2 fogam elől mégis találkoztam a jelenlegi párommal. De már előtte mondtam mi a helyzet. Nekem szájsebészetre is kellett mennem és 8 hét után lett fogam.
Kérdezd meg tőle hogy mikor csináltatja meg.
N 30
Aki az utcára sem lépne ki, az tudja, hogy egy fog pótlása hosszabb folyamat? Addig otthon ül?
Nem mindegy, mióta hiányzik. Ha baleset érte, hirtelen vesztette el, nem biztos, hogy farzsebből elő tudja kapni a kezelés árát.
Nem mindegy a körülmény.
Azonnali kizáró ok nem lenne. Ha csak lustaságból nincs kedve megcsináltatni, az is más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!