Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy falusi (pl én) a városban kissé parasztosan/ízesen beszél? (Bővebben lent. )
10:13-nek. :)
Az én tájszólásom Közép-Dunántúli. :)
10:27-nek
Fúúú...Te amikor én még 2 éve nyári gyakorlaton kinn voltam 16 évesen. A többi városi h*lye azt se tudta, hogy kő a kapát fogni. :D A tanár mutatta meg nekik vagy 30 percen keresztül, hogy kő fogni a kapát.+ Kissé sík hülyék voltak...Bezzeg a hülyeséggel azzal tudtak foglalkozni. (Ádidász,Empé3 lejátszó stb.-Azt aláírom, hogy olyan nekem is van, de azt én akkor használom, ha nem látott a tanár és úgy dolgoztam...-:D) Oszt a legtöbbnek a kapálástól (Mer' hát az volt a melónk.) Lerohadt a kezérő' a bőr...Tiszta sebes volt. :D Nekem meg jó munkás kéz gyanánt csak 2 kisebb vízhólyagom volt napvégíre. :D
Énis alföldi vagyok.
Felmentünk pestre és teljesen más az élet mint itt.
Pedig nem élek nagyon kisvárosban. Debrecen mellet 20 km-re.
Mégis mikor pesten ovltunk akkor is : UU ezek biztos nem idevalósiak. meg h huu ezek de paraszotok. mert hajdúság-ban lakunk és ezt szoktuk meg. mi például meg nemmondjuk azt h : nézdmár a andi mit vett ma fel. meg a nevek elé a betűt. szerintünk meg az durcsa mégse szólunk be nekik. Őkmeg ok nálkül a beszédünket le "parasztozzák" -.-" szerintem szánalmas
bocsi a sok gépelési hibáért:$$
(előző)
egyik haverom szögediesen beszél, na de még msn n is úgy ír, sőt e-mailt :D hát nemtudom ez a lányoknak mennyire jön be, de egyedi az biztos. és az alatt a 2 év alatt amióta egyetemre járunk még nemnagyon változott a beszéde :) de nem is lenne ő ha nem lenne ilyen.
na szoval szerintem ne változz meg mások miatt. max keress magadnak párt saját tájadon. röviden és tömören: nem, nem zavar. igaz én nem lány vagyok.
Szerintem az, hogy egy varosi (itt nyilvanvaloan mindenki a budapestiekrol beszel) mekkora "bunko, puhany, beszelni nem tudo stb" ugyanolyan banto, mint amikor mi levidekizzuk a videkieket:S Mar nem azert, de hogy varhatod el, hogy rolad szepen beszeljenek, ha te nem beszelsz szepen masokrol? En budapesti vagyok es nekem pl. a videki "eletforma" nem jon be, ezert nem koltozom videkre. Ha nem tetszenek a varosi emberek, akkor maradjatok videken. Ez miert olyan bonyolult...
Egyebkent budapestikent Debrecen minden, csak nem nagyvaros..:) (Mondjuk pl tokioikent meg gondolom budapest a kisvaros)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!