Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar, ha egy falusi (pl én) a városban kissé parasztosan/ízesen beszél? (Bővebben lent. )
de nagy poén, hogy épp én kicsi tanyám reklám került ehhez a kérdéshez...
amúgy meg szerintem nincs baj a falusias beszéddel, bár a városiak hajlamosak az ilyesmit kicikizni.
Pesten születtem, mindig is itt éltem (vszleg itt is fogok megdögleni), de én az itteni beszédtől (és sok embertől) undorodom. Mindig felüdít, ha kijutok ebből a retekből és igazi vidéki feeling vesz körül. A vidéki lányok sokkal normálisabbak, mint az elhülyitett ''mieink''. Az asszony is ''vidéki'', élmény hallgatni...
De szerintem a pesti lányoknak nem jön be a tájszólás. Inkább valami külföldi akcentus...
Bekaphassák a városiak
ha kapát adnák a kezébe azt se tudja ,hogy kell megfogni
Jöhetnek a parasztozós kommentek
utolsó: pontosan így van.
ma 10:19: Hát akkor a barátnőd dobjon téged vagy te hagyd ott. Nem érdemel meg, keressen olyat, akinek nincs tájszólása. Attól, hogy primitív a párod, nem te tehetsz. Nyílván ha nekem sem tetszene a tájszólás, kizárnám azokat a lányokat. Minek jöjjek vele össze, ha a bezséde nem tetszik? Természetesen a városiak egy része is ki van zárva, csak ők a bunkóságuk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!